Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 9 January 2014

MTelekom - játék a hullámokkal

Bemutatok egy lehetőséget az MTelekom következőkben várható mozgására. Hangsúlyozottan egy lehetőség, mert ettől eltérő megoldást is választhat a részvény.

Holnap nyitásban és utána várhatóan a 314-310-es sávban mozog majd, esetleg esés 310-ig, utána fel 314-ig, majd ismét délnek 310 környékére, ahonnan ismét északnak megy és  eléri a 316-318-es közötti zónát. Innen komolyabb korrekció indulhat, mely 310 környékére viheti vissza a papírt.

MTelekom órás chart:

Meglátjuk, hogy a piac ezt az utat választja-e, vagy sem.

OTP - napos alternatíva

Tudom a legtöbben az OTP-re vonatkozó előrejelzésemre kíváncsiak. Ahogy a megjegyzésekben az elmúlt időszakban többször írtam, vagy éppen írtátok nagyon kusza a kép. Vázolok egy alternatívát, de a felfelé körben nem találtam megerősítést hozzá, ezért csak egy elképzelés, egy lehetőségként szabad értelmezni, mert több helyen szabályosan ugyan, de nem a legjobb eséllyel rendelkező verzió szerint történt a számozás.

OTP napos chart:

Bux - aktualizálás

A bux esélyes, hogy a piros verziót választja a korábban feltett charton bemutatott lehetőségek közül, várom az ide illeszkedő forgalom megugrást.

Bux heti chart:

Richter - heti chart

Szép emelkedést tudhat maga mögött a Richter a héten. A negyedik hullám min. elvárási szintjéről fordult északnak. Az emelkedés lehetséges célárzónája 4700 környéke. Amennyiben "csak" B megy felfelé, akkor a korábban említett 4000-4100-as sáv lehetséges 4. végpont kerülhet előtérbe, mint alternatíva.

Richter heti chart:

Korábbi részletes elemzés: Link

USD/HUF - 5H- gyors

Elindult a korrekció. Amennyiben a karácsony körüli, korábban bemutatott leszúrásból való felfutás egy egyes hullám volt, akkor most negyedikben egy flat korrekcióra lehet számítani, melynek célzónája 219,34. A korrekció pár napig eltarthat, miközben akár új csúcsra is kinézhet.

USD/HUF 5H chart:

MTelekom - 1H - gyors

Célzónából lendületesen északnak fordult. Rövid rally kezdődhet. Napos kép később.

MTelekom órás chart:

USD/HUF 1D - reggeli gyors

Naposon is szépen látszik az 5 hullám. Lassult a mozgás is felfelé, többször lehetséges korrekció megindulására utaló jeleket lehetett látni, amit azonban nem követett megerősítés. Maradt a várakozások szerinti 220-222-es zónában. Kisebb eséllyel, de van olyan gyanúm, hogy egy ED-vel zár a keresztárfolyam, ami megengedi az új csúcsot is (akár 222,5 elérését), ebben az esetben egy látványos eséssel fog megindulni a korrekció.

USD/HUF napos chart: