Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 6 February 2014

USD/HUF - 4h célzóna

Berajzoltam az ideális szintet, amennyiben 5. hullám most jön "csak" le.


Richter - KO

Tovább esik a Richter, a belső szerkezete egyelőre azt mondja, hogy a minimálisan várt szintnél is nagyobb esés következhet be.

Richter heti chart (még nincs kész az utolsó gyertya):

MTelekom - órás

Van egy ford. fej váll lehetőség óráson az MTelekom chartján, amit elliotti kontextusba tudok illeszteni. Ha az, akkor a korábban rajzol 320 feletti célár elérhető, de egyelőre nem erőltetem, lássuk, hogy van-e relevanciája a 311-nek és a HS-nek.

MTelekom órás chart:



OTP

Célzóna még egy hajrával elérhető. Amennyiben most új low lesz és az nem medve csapda, akkor nagyon, de nagyon durván megütik az OTP-t.

OTP órás chart:

Richter - hetes

Célzóna tetejét elérte, de ez még nem az esés vége!

Richter hetes chart:

USD/HUF - órás

Tökéletesen célzónából, célszintről fordult a piac. A jelölést levettem, mert kereskedésemhez voltak benne jelölések, de a tegnapi elemzésre ránézve látható, hol volt a zóna. Annyira szépen hozta az impuse-t, hogy csak percesen volt minimális elmaradás a kalkulált célártól.
A kérdés, hogy flat volt-e lefelé, ha igen, akkor újabb negatív csúcsok felé fog elmenni a piac. Ha csak a hullám, akkor él a fordított fej-váll, és 222 elérhető. Ebben az esetben, ami utána jön az komoly krízist hoz a nemzetközi piacokon.

USD/HUF órás kereszt: