Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday, 8 July 2011

Bux, OTP - gyors

Egyenlőre a várakozások szerint. A várt célárnál fordulat (22.850 környéke), innen várnám most lefelé 22.550 magasságába.(órás chart alapján)

OTP, felfelé 5.900 alá. (rövidtávú várakozás, 15 perces chart,  akár ma meglehet)

Bux és bux1112 várakozás -péntek(től)

Ameddig nem ad új információt a grafikon, addig a régi számozás alapján megyek. Egy Flat korrekció a b hullámait láthattunk, ami 3-3-5 korrekciós szerkezet. A hullámok belső számozására még keresek szakanyagot (B 2. alhullám, új csúcs vonatkozásában) Addig is a napos ábrák és egy fontos megjegyzés: Azzal, hogy új csúcsot láttunk nagyon csökkent annak az esélye, hogy trendforduló lesz és egyre nő a zarmageddon lehetősége...

Bux napos ábra:


Bux1112 órás ábra:

Ha a fentiek szerint alakul lesz még jó long beszállási pont. 5 hullámban emelkedést várok a fenti verzió szerint. Lehetséges forgatókönyv: Emelkedés 22.850 környékére, majd esés 22.550 magasságába. Ennek a forgatókönyvnek a megbízhatósága (még) alacsony, ha így történik, annak a fenti verzió irányába van megerősítő hatása, én nem próbálnám meg lekereskedni, az OTP-be most nagyobb a fantázia... Szóval nézzük először az emelkedést ma 850 környékére....

OTP várakozás - péntektől (CHF-el kiegészítve)

Az OTP esetében egy ZZ korrekcióra mindenképpen számítani lehet, amiből eddig a és b pontot láttuk. Minimálisan, a korrekciós csatornába maradva is 5 hullámban emelkedést várok. (előzetes célár 6.250.)

OTP órás chart:


A fenti erősödést támogatja a CHF képe is. Úgy látszik b hullám megelégedett egy 50%-os retrace-szel, jöhet a gyengülés és c hullám. Elsődleges célár 210 körül, de nagyobb eséllyel most lejjebb is belefér, cca. 206.(a grafikonom "elveszett", még nem jelöltem újra be a ciklust teljesen)

CHF napi chart: