Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2010. november 4., csütörtök

OTP, Bux1012

Korábban említettem, hogy csak zárás közelében látom a piacot novembertől, ezért többnyire csak napi chartok nézését tartom célszerűnek. Sok újat nem tudok mondani. A mai mozgás továbbra is az ábra szerinti alakzatot erősíti. OTP esetén az emelkedést 6.100 fölé (6.250?) Bux esetében az ending diagonált, azaz három hullámban fel a 23.850-24.100-as zónába. Én is nehezen hiszem el, de a napi mozgás ezt erősíti.

Bux1012 esetében az órás ábrán egy sideways jellegű oldalazásnak kell jönnie, mint kicsi 4. hullám.

Bux1012 órás:


A harmadik hullám teljességét az ábrán, azért még feltételesen kezelném!

Bux1012 napos:Az ending diagonálhoz 3 hullámban történő emelkedés szükséges, azaz a célzóna elérése előtt egy korrekció még szükséges!


OTP napi chart:


Egyenlőre még semmi sem cáfolta meg a fenti ábrán látható verziót. 

Az összeesküvés elmélet...

A mai nap után tényleg megkérdőjeleződik, hogy bullish vagy bearish a verzió? Várjunk még vele, vigye csak át markánsan a 1220-as szintet, de még mindig érdemes talonban tartani az október 18-an feltett ábrát, frissitve a tegnapi adatokkal:

(október 18-ai bejegyzés: http://buxelliott.blogspot.com/2010/10/az-amerikai-irany.html )

Napi chart:

Szépen belement az ábrán is a korábban felrajzolt célterületbe :o). Most oldalazásnak kell következnie, azaz
a bullish verzió szerint is lassan fordulnia kell a piacnak, bull verziónál sideways hullámnak kell jönnie, a bull verzió 1130 átlépéséig élhet...