Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 30 January 2020

KV mellől

USA indexek: Az NQ a legerőssebb, a másik két index gyengébbnek tűnik. Ha kiveszik a low-t azzal támogatják, hogy egy min. korrekció indult el az amerikai piacokon, melynek a mai, holnapi low-val még nincs vége.

EUR/NOK: Kirobbanó formában, swap költség ellenére szépen emelkedik az árfolyam, a kritikus szint törni látszik, úgy látszik nincs még itt a fordulat, a hosszútábú short beszálló lehetősége. A kritikus szint törését én hetes gyertyában fogadom el, megerősítéssel.

KV: Klimax szintig verték le, nem akarok jósolni, a havi gyertyával nem tudok és nem akarok vitatkozni, az elmúlt 5 év legnagyobb mozgását mutatja,  a havi charton, 2 havi impozáns emelkedést vett eddig vissza.

Bux: Kritikus szint tört, 4 nagy piros gyertya, de őszintén gyorsabb mozgásra számítottam. Lehet csak én vagyok fejben gyorsabb a várható mozgás tekintetében. A kék zóna tetejébe való belecsípést ezek után mindenképpen elvárom. 

https://www.tradingview.com/x/UnYsfHc5

OTP: Ha lassan is, de meglesz a 400 pont várt minusz, sőt a tegnapi low-val talán elértnek is tekinthető, pár forint különbség belefér egy ilyen típusú várakozásba.

EUR/HUF: Még mindig racionális lehetőség egy ATH, ahonnan egy c lefordulást várnék, legalábbis erre adnám a nagyobb esélyt.

Arany: A nagyképes elképzelés él és virul, kisebb tf-n belelátom, hogy ma csúcsra fut az elmúlt 2-3 hét relációjában.