Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 4 June 2012

OTP

Egyenlőre flat korrekciónak nézem, sőt a mai mozgás alapján nem lepődnék meg egy gyors esés után a 3000-3100-es zóna elérésén. Vagy lehet OTP-ben csak most jön az LD 5. hulláma, amire korábban, mint lehetőség utaltam? Meglátjuk, túlságosan bizonytalan, egyenlőre kivárok, mert nincs elég időm sokat elemezni. Mindenesetre az RSI óráson MA9-re tett egy horgot, negatív jelzés.

MOL - napos - várakozás

Nem tudom feltettem e az ábrát, vagy csak magamnak jelöltem korábban. Láthatóan megvan az alj és elindult felfelé az A hullám. Első célzónáig futhat fel a korrekció A hulláma, a korrekció vége pedig a másik két zóna valamelyike lehet, egyenlőre a pirosra azért nagyobb esélyt adok a megnyúlt 5. hullám miatt.

MOL napos chart:



Bux - napos - várakozás

Napos ábrán a legnagyobb segítséget az RSI adja, dupla horog az MA9-es átlag felett, melyről elindult felfelé. Ez bull jelzés, ami azt jelenti, hogy elindulhatott a korrekció. Egyenlőre a korrekció alakjára semmilyen fogódzót nem kaptunk ezért nehéz megmondani  meddig fog emelkedni. Legnagyobb esélyt a 17.500-nak adnám, de a 17.000-es szintet szerintem biztos eléri.

Bux napos chart:


Egyenlőre nem megyek le órás ábrára, lássuk mi történik!

Bux - Big Picture - folytatás

Tegnap megmutattam a piacról alkotott nagyobb tf-s képet, most lépek egyet és mutatom a várakozást hetes szinten. Nem tudom határozottan állítani, hogy vége az esésnek, de erre most nagyobb esélyt adok. Ezek szerint jöhet a korrekció. A korrekció alakjából következtethetünk majd a várható célzónára. Tekintve, hogy egy nagy 3. hullám második hullámában lehetünk, inkább az alacsonyabb retrace szinteknek adnék nagyobb esélyt, esetleg flat korrekcióval ötvözve. Az ábrán mutatom, a leginkább elképzelhető két fibo szint esetében a célzónát.

Bux hetes ábra:


Az RSI-re rátekintve azt látom, hogy a bull támasz szintjén kezdett el oldalazni a piac, de ettől még nem gondolkozom nagyon a bull piac visszatérésében hosszabb távon, de átmeneti korrekció következhet, RSI vonatkozásában szerintem a semleges zónában, vagy a bear ellenálláson el fog akadni az emelkedés. RSI értéke MA9 alatt.

Bux hetes ábra, rsi-vel: