Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. június 4., hétfő

OTP

Egyenlőre flat korrekciónak nézem, sőt a mai mozgás alapján nem lepődnék meg egy gyors esés után a 3000-3100-es zóna elérésén. Vagy lehet OTP-ben csak most jön az LD 5. hulláma, amire korábban, mint lehetőség utaltam? Meglátjuk, túlságosan bizonytalan, egyenlőre kivárok, mert nincs elég időm sokat elemezni. Mindenesetre az RSI óráson MA9-re tett egy horgot, negatív jelzés.

MOL - napos - várakozás

Nem tudom feltettem e az ábrát, vagy csak magamnak jelöltem korábban. Láthatóan megvan az alj és elindult felfelé az A hullám. Első célzónáig futhat fel a korrekció A hulláma, a korrekció vége pedig a másik két zóna valamelyike lehet, egyenlőre a pirosra azért nagyobb esélyt adok a megnyúlt 5. hullám miatt.

MOL napos chart:Bux - napos - várakozás

Napos ábrán a legnagyobb segítséget az RSI adja, dupla horog az MA9-es átlag felett, melyről elindult felfelé. Ez bull jelzés, ami azt jelenti, hogy elindulhatott a korrekció. Egyenlőre a korrekció alakjára semmilyen fogódzót nem kaptunk ezért nehéz megmondani  meddig fog emelkedni. Legnagyobb esélyt a 17.500-nak adnám, de a 17.000-es szintet szerintem biztos eléri.

Bux napos chart:


Egyenlőre nem megyek le órás ábrára, lássuk mi történik!

Bux - Big Picture - folytatás

Tegnap megmutattam a piacról alkotott nagyobb tf-s képet, most lépek egyet és mutatom a várakozást hetes szinten. Nem tudom határozottan állítani, hogy vége az esésnek, de erre most nagyobb esélyt adok. Ezek szerint jöhet a korrekció. A korrekció alakjából következtethetünk majd a várható célzónára. Tekintve, hogy egy nagy 3. hullám második hullámában lehetünk, inkább az alacsonyabb retrace szinteknek adnék nagyobb esélyt, esetleg flat korrekcióval ötvözve. Az ábrán mutatom, a leginkább elképzelhető két fibo szint esetében a célzónát.

Bux hetes ábra:


Az RSI-re rátekintve azt látom, hogy a bull támasz szintjén kezdett el oldalazni a piac, de ettől még nem gondolkozom nagyon a bull piac visszatérésében hosszabb távon, de átmeneti korrekció következhet, RSI vonatkozásában szerintem a semleges zónában, vagy a bear ellenálláson el fog akadni az emelkedés. RSI értéke MA9 alatt.

Bux hetes ábra, rsi-vel: