Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 1 March 2012

Bux - csütörtöktől

Tegnap este azért írtam, hogy nem teszek fel elemzést, mert ki akarok zárni egy lehetőséget. A lehetőség a magyar piac emelkedéséről szólt, rövid távon. Nem sikerült kizárni, sőt, még mindig belelátom a pakliba, hogy elérheti a jelzett célzónát az ábrán látható módon. [x]-ből induló [a] hullám rövid, gyors volt, [b] esetében a lassú, széles formáció a legelképzelhetőbb, jelen esetben ezt mutatja alt [b] verzió.

Bux órás chart:


Nagyobb időtávon bear vagyok, nem gondolom, hogy longolni kellene a piacot, inkább jó és biztos beszállásokat kell keresni, de figyelni a beszállási jelzésekre! (tehát az, hogy ne longold most a piacot, nem azt jelenti, hogy azonnal shortba kell ugrani! Nézzük mit mutat ma a piac, esélyes, hogy az usaban csak egy alacsonyabb szintű 4. hullám van, a végleges csúcsot még nem láttuk)

CET 10:40 a megjegyzésben említett és részemről figyelt nagy hsz


CET 13:45 változtattam, illetve beírtam a számozást, a (c) pont a kérdés, korábban eggyel előrébb raktam, de ez most jobbnak tűnik. Ha ez így van, még idő mire meglesz (e) pont is, hiszen akár (d)/b-ben lehetünk most...


CET 14:23 az elképzelés 15' tf-n