Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 22 May 2019

Richter

Ha nehezen is, de úgy tűnik sikerült a Richternek a várakozások szerint (egy picit jobban alászúrva) megtámaszkodni. Jöhet egy emelkedés, a célzónát jelöltem a charton. Szerintem nagyon sok longos van beragadva a papírban, így az emelkedésben sokszor lesznek nagyobb eladások, akár nap közben, akár a záróban történő lehúzással.

Richter 3D chart:

Bux

Elindult a korrekció, impozáns cca. 700 pontos emelkedéssel. A második célár és az ott lévő támasz tudta megfogni a hónap eleje óta tartó esést.  Az index értéke ~10% mértékben csökkent. A február óta tartó emelkedést vette vissza három hét alatt, azaz az esés lendületesebb, mint a korábbi emelkedés. A felfelé mozgás után további esés következik (legalábbis ez a gondolatom).

Bux napos chart:

A korábbi nagy tf-es, számozott chart is megérkezett a korábban rajzolt, több verzió szerinti zónához. A zóna az alt(4) verzióhoz kötődik, számomra már túl nagy térben ez a mozgás egy 4/C hullámnak, ezért azt gondolom, hogy sokkal nagyobb az esélye annak, hogy kész impulzussal van felfelé dolgunk. A szerkezet célzónája 33-35.000 környékén található.

Bux napos chart:


EUR/GBP

Felért a célzónába a piac. Ellenállás előtt vagyunk, fordulatra utaló jel egyelőre kisebb tf-n sincs.

EUR/GBP hetes chart:


Korábbi chartok: Link1; Link2