Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 27 October 2010

Bullish vs Bearish

Oly sokáig vártam a medve megjelenését, hogy elkezdtem alternatívákat keresni az elmúlt pár napban, mely a további bullish teóriát támasztja alá. A mai nap talán abba az irányba mutat, hogy vége lehet a bikák uralmának és előbújik a maci. A kérdés az, hogy amit most látunk az korrekció, vagy az esés kezdete.

Néhány napja nem érzem a piac mozgását, azt hiszem el kell távolodnom egy picit és elterelni a gondolataimat, túl sok verzió kering a fejembe és egyre több alapvető hibát vétek. Megvárom míg a piac újra megmutatja az arcát és ha kibírom rövid ideig nem teszek fel több bejegyzést és előrejelzést.

2010.10.27 - Várakozás

Bux1012:

Bux1012 esetében a mai nap egy felfelé fordulást várok, de elképzelhető, hogy előtte még megpróbálkozik a támaszok áttörésével (23.100, ill. 23.950).

Egy lehetséges kombináció, rózsaszinnel, ahol a korrekció naposon 3-3-3-3-3:

Napi Chart:



OTP:

Az OTP esetében, nyitást követően emelkedést várok, de továbbra is sávban mozgás 5.750 és 6.000 között.
Hosszabb távon szerintem még mindig benne van a 6.250-es zónába való kitekintés, azonban a tegnapi esés nálam még nem érte el a szükséges szintet, én az 5.650-5.700-es sávba való benézés után várom. 


MTelekom , Mol - napi chart elemzés

A Bux, illetve a Bux1012 korrekciójára (tipus) vadászva, megnéztem az összetevők jelenleg hol állnak, sajnos nem jutottam előrébb. Ha már megnéztem felteszem.

Mtelekom:

Nekem úgy tűnik, hogy az MTelekom megnyúlt 3. hullámját csinálja lefele. Berajzoltam egy lehetséges vonalat, de benne az árak nem, csak az irányok mérvadóak. Szvsz lassan felfelé fog menni az árfolyam, de nem tudok rá célárat, majd ismét dél, ahol a célár 520 Ft.

Napi Chart:


MOL:

A Mol kitekintés szerint a mol az 5. hullámot teljesítette, most az A hullámban van lefelé. 

Napi chart: