Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 16 July 2012

Bux - heti

Június 4-én tettem fel egy bejegyzést, egy bux hetes ábrát, egy lehetőségről. Link Mutatom, hogy most az az ábra, hogy áll. Van esély rá, hogy a piac e szerint menjen, a kérdés, hogy a zóna elérését követően merre mozog majd a piac.

Bux hetes chart:


OTP - várakozás

Napos

Naposon az RSI elérte az 52-es szint környékét, MA9-t átlépte az RSI, de felejtsük el, hogy az utolsó gyertyát nem számíthatjuk mert változik. Szóval egyenlőre várakozások szerint. A nap elején volt egy kicsi korrekció.

OTP napos chart:

A papír egyértelműsítette, hogy a korrekciós trendcsatornát átlépte. Felrajzoltam az általam legjobbnak ítélt számozást. Szerintem a ma délutáni megugrás egy exp. flat volt (még akkor is, ha a magasabbra ment, mint az ideális 162%, a plusz pár forint az utolsó percben, illetve zárásba történt), azaz egy bika csapda, de csak ezen a tf-n, de csak rövid ideig. Ha tényleg exp flat, akkor erős bull irányultság van, azaz a holnapi korrekció után folytatja az útját északnak. Ideális korrekciós szint a négyzet lenne, azonban belelátom, hogy nem megy le addig, ebben az esetben a felső zóna lehet a célja. 5 hullámnak kell délre tartania, napközben szépen lehet remélhetőleg vele számolni. Felrakom a 15' chartot is. Tudom nem szép a számozás, de ez a legvalószínűbb.

OTP órás chart:


OTP 15' chart:


Végül megmutatom a hetes chart állását, nagyon zavar, mert olyan formációt követ, amely a mostani mozgásnál is kegyetlenebb lesz.