Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2016. május 27., péntek

Richter

Minimálisan elvárt célzóna elérve, túllépve, gyors volt. A kép alapján egy kisebb korrekció után még mindig lehet benne majd tér felfelé.


OTP

Osztalékvágás és réssel lefelé nyitás. Aki régóta van a tőzsdén ezt a mozgást megszokta, természetesnek veszi. A kérdés inkább az, hogy tovább folytatja e az útját a papír északnak? A válaszom, nagyobb eséllyel igen.

A tavaly megrajzolt havi chart most így néz ki:


De gondolom a kis timeframe sokkal érdekesebb. Tervezem a longba lépést, ezért később fog csak kikerülni a bejegyzés a blogra, a chart ilyen módon nem lesz friss, a jelen állapotot tükrözi (9:28). A jelölt aljat vagy eléri vagy nem, csak egy elképzelés, de egy ilyen rés után 20-30 forint tévedés simán belefér. Egy mai "hammer candle" után egy hétfői fehér gyertya long jelzés lehet.


Richter - 1H

Az első célzónán túlszalad, de megindult a várt irányba. Célzóna elérhető, bár az látszik, hogy korábban gyorsabb mozgásra számítottam.

Elképzelés:


Valóság:


Az aktuális elképzelés: