Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. október 1., hétfő

OTP

Egyenlőre úgy tűnik, hogy egy lapos korrekció zajlott le és folytatja a papír az útján északnak, azaz esélyes itt is egy hsz kialakulása, ebben az esetben a jelzett zónáig mehet fel a bankpapír. Túl kevés az adat, hogy bármi bizonyosat kijelenthessünk, ezért csak elképzelésként tartom számon.

OTP órás chart:


Bux

Órás ábrát nézem. Látható, hogy a délutáni emelkedés meredek volt, törte a korrekciós báziscsatornát, azaz impulse mozgás északnak. Teljességgel az elképzelés szerint mozog az index és várhatóan hozza a korábban berajzolt célárat. Beszámoztam Subminuette szinten is. Ez alapján holnap további emelkedésre lehet számítani  iii. és v. hullámban. A vége vszinu 19.000 környéke lehet. Alternatív verzióban sokkal meredekebb emelkedés következik és nem áll meg a jelzett célzónánál, ezzel akkor fogok foglalkozni, ha így alakul, addig marad az elsődleges elképzelés a hsz.

Bux órás chart: