Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 19 March 2020

Olaj

Nem érte el a célárt még a piac, a mozgás alapján arra következtetek, hogy nagyobb esélye van a bear verziónak. Ha mégsem ez történik akkor a felső zóna elérhetővé válik.  A célár után is a jelölt felső zóna lehet a célzónája egy emelkedésnek.


KV mellől

Mind a mai napig meglep, hogy mennyire jól mutatta Elliott elmélete és a chart ennek az esésnek a lehetőségét. A hír előbb mindig a charton jelenik meg, valljuk jó ideje, de mégis, hogy jelenhet meg egy vírusfertőzés ennyivel korábban  a chartokon? Ha eltekintek az ezoterikus vonaltól (mára ez már nem annyira ezoteria, pl az Örökölt sors c. könyv, vagy néhány kutatás alapján tudjuk, hogy bizony a DNS-sel más információ is öröklődik, sokkal több is, mint amit feltételeztünk eddig), akkor azt kell mondanom, hogy leginkább a hírre adott tompa vagy éles reakciókat látjuk előre, ezt mutathatja az elmélet és a rá épülő elemzési rendszer.

Kedd-Szerdára vártam egy mélypontot a piacokon, utána egy korrekciós probálkozást felfelé. Tegnap volt egy mélypont, meglátjuk ma lesz -e próbálkozás.

A piacok és most már a devizák egy része is válságüzemmódba kapcsolt, a forint kereszteknél a spreadek kiszélesedtek, ezzel növelni kell a célárzónákat is, ami éjszaka, akár 8 forint is lehet, ez pedig a stopok elhelyezését is érinti. Óvatosan, nincs kiüléses pozíció, mert egy nagyobb megindulás bármelyik irányba vagyonokba kerülhet!

EUR/HUF: a célzónában a piac (spreaddel), ha nem tud lefordulni, akkor a 358-363-as zóna lehet  a következő lehetőség.

Korábbi:


Jelenlegi:


 A 400 körüli szint nincs berajzolva, hamarosan megteszem, ha tovább emelkedik a piac.

USD/HUF: szintén zónában, a közelebbi 325-ös szintet érte el, a számomra csodaszámba menő 2014-es 350-es célár is látótávolságba került. Az emelkedés következő nagyobb megállóját oda céláraznám, de előtte szükségem van egy korrekcióra, amiből megerősítő számítást tudok végezni. Ha nem áll le itt (325 körül), akkor azt a szintet tekintem célárnak.

Európa jelenlegi helyzet:

Dax:
 Francia index (CAC-40):
Olasz index:
 Angol index (UK100):
Ázsia:

Ausztrál index: