Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 30 May 2011

Mai nap

Egy olyan napot láttunk, amit vártam, kicsi negatív hangulattal a végére, valamilyen hírre, szinte 0 forgalommal. Azt hiszem a holnapra vonatkozó elemzés megírására szabadnapot kaptam, a mai nap után nem tudok sokat hozzátenni.. Talán csak annyit,  hogy a mai csökkenés lehetett a 3. megnyúlt hullám 2. hulláma. Ha gondoljátok valaki megnézheti, hogy valóban stimmel e, a bux 2. hullámára jellemző 76,8%-os fibo szinttel, ha nem holnap még lehet egy kis esés.

Elliott elmélete likvid piacokra igaz, eddig is határeset volt a BÉT és ezen belül a Bux is, a mai nap azonban elemzésre alkalmatlan. Ha valaki - akár közülünk is - akarta, ma meg tudta mozgatni a piacot egy kis autó akciós árának felével... no comment! Úgy látszik ma a homokozóból az ovisok is hazamentek.... :o) 

Bux1112 várakozás -2011. 22. hét I.

Valami miatt nem jelent meg, ismét beteszem, remélem most már látszani fog.

Hétfőn amerikában szünnap lesz, a jövő héten a befektetők részére sok adat lát majd napvilágot, illetve nem szabad elfeledkezni, hogy kedd egyben május hó vége is.

A következő órás ábrán sok mindent nem lehet majd látni, egy dologra szeretnék vele utalni, hogy nem lehett vége a nagy esés utáni korrekciónak, mert az ideje meglehetősen rövid.

Bux1112 órás-távoli kép:


A következő ábrába rajzoltam egy elképzelést, mely szerint  továbbra is a célár a korábban említett 23.900 szélesebb környezete, pontosabb becslést később fogok tudni adni. Egyenlőre az ábra szerinti emelkedést várok, vélhetően 23.700 környékére (kedd, szerda ?). A továbbiakban az ábrán jelölt módon lehetséges a C hullám beteljesülése.
Hétfőn kis forgalomra számítok és vélhetően oldalazás lesz a piacon. A bux emelkedéséhez egyértelműen kell(ene) a Mol vagy az OTP. Ezen felül van még egy lehetőség: a kamattartalom. A kamattartalom nagyon beszűkült az elmúlt napokban, lehetséges egy emelkedés a célzónába kizárólag a kamattartalom helyre állásával (400-ról  - 650-re), eltudok képzelni egy réssel való nyitást is.
Az árva gyermek gyertyaformáció is az emelkedést erősíti meg.

Bux1112 órás chart:




Bux1112 napos ábra: