Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 24 January 2015

EUR/USD

Még mindig van lejjebb :). Csináltam egy kalkulációt vajon meddig tarthat még a dollár töretlen erősödése az EUR-ral szemben. 1,085-1,095 közé teszem nagy eséllyel a lowt, ahonnan esélyes lehet egy nagyobb korrekció indulása. Hetes ábra, mint szinte mindig az idő vonatkozásában nehéz pontosat mondani, 2-3 hét, akár. Naposon lassulnia kellene az esésnek, változatos napokat produkálva, egy esés, egy emelkedés, majd újra esés, jelenleg ez a sorminta még nincs meg.

EUR/USD hetes chart:

 EUR/USD napos chart:


MTel

Nagy az esélye, hogy a c hullám megy felfelé, célzóna széles 355-365 (Piros-kék doboz tető).


Gold - 1w

Frissítem a chartot.


Arany a zónában, nem tudod eldönteni, hogy kész van vagy van még egy kis fel kisebb idősíkon. De ez nem lényeg, másokkal ellentétben nem gondolom shortnak a szituációt.

Richter - Napos

Megnéztem a Richter grafikonját. Megítélésem szerint az emelkedésnek még nincs vége, ugyanakkor egy korrekció jöhet, mely oldalazásban fog testet ölteni a jövő héten. Ebbe belefér az új lokális csúcs is. A korrekció ideális zónája jelen esetben FIBO 23-ra teszem. Megítélésem szerint erős annyira a trend, hogy ne tudjon jelentősebb mértékű korrekció vele szembe kialakulni. Így bár egy negyedik hullám esetében általában a 38-as FIBO szintet rendelem , a jelenlegi gyors emelkedés mellé a 23-as szint illik, feltehetően exp. flat korrekcióban.

Richter napos chart: