Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 22 November 2010

Bux1012 - várakozás 10.11.23

A mai nap az előzetes várakozások szerint alakult, volt egy kiszúrás 22.600 magasságába ahonnan lefordult.
Ír segély ide vagy oda, csak egy hír volt, jelentősen nem tudta megmozgatni a piacot. Továbbra is a korábbi várakozás él, a célárakat kicsit módosítom. Az első 22.000 magassága, a második 21.650 és beírok egy harmadikat is 21.100 környéke, a teljes ciklus esetében ez lenne a legtökéletesebb, de az 5. hullám ritkán  nyúlik meg ilyen hosszan, ha a 3. hullám eleve megnyúlt. (Amennyiben az első célárról fordul, akkor sajnos ismét elő kell vennem a diagonál verziót.)
A jó hír, hogy ma beesett 22.300 alá, azaz, ha kapunk erre egy megerősítést holnap, akkor v-a-b nem lesz egy emelkedő ciklus 1-2. hulláma. (legalábbis további esés nélkül)
Jelenleg a legnagyobb kérdés hosszabb távon, hogy az SP és a Bux tud e homlokegyenesen ellentétes irányba mozogni? Ennek nincs elliottos alapja, csak annyi, hogy nehezen tudom elképzeni, hogy a jelenlegi globalizációs környezetben ennyire megosztott lenne a befektetői kockázatvállalási hajlandóság. Vajon a mostani lefelé tartó hullám a-b-c korrekciója fog egybeesni  az SP 5. felfelé tartó hullámával, vagy a korrekció valamilyen összetett szerkezet lesz, vagy a most már nem kedvelt diagonál? A kérdésre a választ az idő fogja megadni.

Bux1012, órás chart: