Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 13 November 2011

MOL

Érdekes szinthez ment a papír, lehet, hogy csak most érte el a b of (B)-t ? Érdemes lesz figyelni, mert ez kihat a buxra is és komoly esés lehet még a pakkliban a várt nagyobb emelkedés előtt. Idő vonatkozásában jobban illene a képbe, mert így a korrekció hossza tényleg kitartana az év végéig... A buxban ez még beleférhet, az OTP esetében a hasonló számozás szvsz nem.

Mol órás grafikon:



OTP - várakozás a 46. héttől

Szépen a várt zónába majd északnak, ahogy azt hetek óta vártuk. 

OTP órás grafikon:


Rövid távra nem rakok fel célzónát. Pénteken írtam, hogy 3130-3150 foghatja meg. El tudom képzelni, hogy ez a kis felfelé kör elmarad, de azt is, hogy nem és elmegy hétfőn odáig, majd lefordul és max. 2.980-ig leesik, utána újra északnak veszi az irány. Meglátjuk mit csinákl a papír. 
Hosszabb távon felrakom az elképzelésemet, napos ábra, melynek megvalósulásához hetekre lesz szükség. Nagyobb eséllyel az alsó zónába megy a papír, de a magam részéről - még ha most hihetetlennek is tűnik - a második magasabban lévő zónát sem zárnám ki. (nosza lehet megkövezni, de erre- is- mutatnak jelek Elliott szabályai szerint, a piac karácsonyra eldönti .o)

OTP napos grafikon:

Bux - várakozás a 46. héttől

Megjött a megerősítés a fordulatra, most már sok jel utal arra, hogy láthattuk a mélypontot. Véleményem szerint további emelkedés következhet, mert a (C) hullámban vagyunk. A kérdés, hogy mit tudunk erről a hullámról. Sajnos egyenlőre keveset. (C) lehet, akár egy ED, de lehet "sima" 5 hullám felfelé. Ez még nem dőlt el, a hét első felére várnék valamilyen információt erre vonatkozóan is. Egyenlőre arra sincsen biztos adat, hogy az első hullám, milyen Elliott alakzatot fog hozni, ezért az órás ábra csak egy elképzelés. Az elképzelés bukik, ha bármelyik negyedik hullám (Minute, Minuette) bemegy a szaggatott piros vonal alá és belezár.

Bux napos grafikon:

Bux órás grafikon:

Bux hetes grafikon (frissítés - nagyítva) :