Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 6 December 2017

USD/HUF

A nagyobb kép szerinti várakozásom nem változott. Alapvetően a zöld verzió szerinti mozgást várom, adott esetben a szürke zónában egy sáv kialakulásával, melyből lefelé és felfelé is kiszúrhat a piac (Exp. flat), ha így lesz, akkor a c hullám, akár magasra is felmehet. Az utolsó havi gyertyát a képen nem lehet figyelembe venni.

USD/HUF havi chart:

Az elmúlt időszak (2-4 hét) ármozgása arra utal inkább, hogy még a korrekcióban vagyunk. Letört egy emelkedő korrekciós csatorna, melynek a visszatesztje történhet most. Ha korrekcióban vagyunk, akkor az B hullám, jó eséllyel dZZ, felfelé egy X összekötő hullám tarthat, ami akár a korábbi csúcsig is felmehet (az utolsó gyertya itt sem zárt).

USD/HUF heti chart:


Alternatív verzióból több is van (lefelé ED halad - dupla alj, új low, a korrekciónak még az A hulláma sem fejeződött be, vagy éles korrekció lesz), az ideális korrekciós szintet nem érte el a kereszt, csak a minimális elvárást teljesítette.

USD/HUF napi chart:


267 környéki lefordulás esetén kialakulhat egy HS, mely a korábbi low környékére viheti majd le a piacot (feltételes, holnap fordulnia kellene hozzá a piacnak)