Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 10 January 2014

Bux

A zöld verzió lehetőségét -  a jelenlegi kép alapján - annyira kicsire értékelem, hogy levettem a grafikonról, így jobban is látszik a helyzet. Jövő héten megjöhet a bizonyosság.

Bux heti chart:


Hangsúlyosan egy lehetőség!!! Naposon feltettem a bux egy lehetséges mozgását. Háromszög esetén kitörés, illetve elmaradás a hetesen jelezett felső szártól teljesen természetes! Érdemes a forgalomra figyelni, mert meg kell ugrania, tulajdonképpen az adhat jelet, hogy érdemes vigyázni.

Bux napi chart:

Hétfőn belelátok egy fekete gyertyát, magas nyitás után esés, oldalazás.

Richter

A célzóna alját majdnem megcsípte zárásban a papír. Ahogy írtam Péternek a megjegyzésben ez akár egy B hullám is lehet, karakterében arra jellemző ez a mozgás.

"Három hullám jött le, ami akár lehet a teljes korrekció is, a felfelé kanyarodás éles, ami b hullámok esetében sokszor jellemző, ezért sem zártam ki. A kérdőjel azért is van bennem, mert 5 hét volt a második hullám korrekciós ideje, most 3-4-nél tartunk, a negyedik hullám általában hosszabb ideig tart. Tehát adott esetben lehet B megy fel, majd akár 4100-ig is lejöhet, de egy exp flat esetében 4300-is megfelel majd neki, lapos korrekciónál, ahonnan indulhat az 5 fel, amelynek célzónáját remélhetőleg elég szélesre vettem, hogy még időben is beleférjen :)
Esélyes egyébként, hogy B esetén is belecsíp majd az aljába."

Richter heti chart:


USD/HUF - délutáni gyors

5H charton érik a megerősítés a mélyebb korrekciós szint vonatkozásában. Az utolsó gyertya impulse, erőteljes déli irányt mutat. Pontos értéket még nem tudok mondani, de a 218-as támasz alatti zónák is elérhetőnek látszanak (217-216).

USD/HUF 5H chart:

USD/HUF - reggeli gyors

Nap végére szép piros gyertya, hiába háromszög után a várt emelkedés, majd lefordulás. Napos korrekció következik! 

Gyanús, hogy nagyobb méretű esés jön, de ehhez látni kell a belső szerkezetet, addig 219,30 körül gondolkodhatunk célárként, most ennél többre számítok, de ehhez nincs bizonyítékom.

USD/HUF napos chart: