Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 22 January 2014

Red code! - Ad :) e!

Link 

Dax 5H - nincs bent a csúcs!

A dax 5H chartja egy olyan gyertyaalakzatot mutat, ami elliotti értelemben egy utolsó előtti hullám adott tf-n. Itt negyediknek gondolnám. Az esély, hogy az, nagyjából 80-90%, azaz mindössze 10-20% a lefordulás esélye. Ami az elgondolást támogatja, hogy RSI bull támasz felett van. Itt nagyobb esélye van az új csúcsnak, szvsz.

Dax 5H chart:

Richter

Richter az esés után újra a magasban, ami azonban a heti charton várt elképzelést még nem írta felül. Célzóna tetején a piac, de hetes chart, akár fölé is szúrhat.

Richter heti chart (szerda, nem zárt!):

MTelekom

Fordultunk, irány a magasabb zóna. 311 volt a mai csúcs, majdnem teljesítette az ED 313 feletti célzónáját, de ez még csak az első hullám lehetett. Lefordult korrekcióra, a célzónát, melyet a megjegyzésekben írtam elérte, pontosabban a tetejét. Nagyobb tf-n menni fogunk felfelé, negyedik hullám kész. Korábbi elemzés itt.

MTelekom napos chart (utolsó gyertya nem zárt be! CET 16:32):


USD/HUF - chart frissítés

Frissítem az ábrát, a mai mozgás alapján esélyes az exp. flat verzió, melynek célzónájába tegnap naposon beleszúrt, majd ma lefordulni látszik. A chart magyarázata a tegnap esti elemzésben! Link

USD/HUF napos chart:

USD/HUF napos chart, nagyítva a lényeg:




Klikkelj!

A tegnapi zárást követően készült elemzések:

MTelekom
OTP
USD/HUF és USD/HUF reggeli gyors
CHF/HUF

USD/HUF - reggeli gyors

Óráson egy LD formálódhat lefelé (feltéve ha nem 1-2 sorozat), korrekció után további esés jöhet. Ha 1-2 sorozat drasztikusan esni kezd az árfolyam, még a délelőtt.

USD/HUF órás chart:

Sajnos a Markersbe még nem érkezett meg a tegnapi adat, ezért az este felrakott ábrát nem tudom frissíteni. Az  investing.com-on így látszik: