Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 14 August 2011

Bux1112 várakozás - 33. hét

Nagyon gyors volt a 3/4 korrekció, várakozásom, hogy a 3/5 korrekció ment le eddig (nem teljesen) és jön a 4. hullám (azaz a 3. korrekciója), mely időben hosszabb lesz. Kicsi eséllyel az esés folytatódhat, nem lepődnék meg rajta, ugyanakkor nagyon figyelném, hogy nehogy egy bear trap szituáció adódjon. Egyenlőre azonban naposon több jel mutat felfelé, mint lefelé. Berajzoltam a korábbi napos ábrába egy karikát, ha azt elérte az index elkezdeném keresni a divergenciát, mert jó set up-ot kínál. Addig nem lépnék shortba!

A felfelé menet a (2008) korrekciója olyan fele-másra sikerült, főleg a C hullám, a lefelé jövetel sem volt az elején "szép", ezért nagyobb eséllyel mondanám azt, hogy lefelé egy X tart, vagy háromszög lesz, mint a teljes nagy C, melynek a célárát 6.000 körülire tettem. (nagy kép)

Bux1112 napos chart:




OTP várakozás - 2011 33. hét

A pénteken jelzett letörés nem valósult meg teljesen, bár egy éles esés bekövetkezett, szvsz továbbra is lefelé mutat több jel, ezért hétfőn nem lepődnék meg egy alacsony, réssel történő nyitásban.
Az esést én 3 hullámban várom, a célárak a korábbi alj, illetve az ábrán jelzett három FIBO szint lehet, legnagyobb eséllyel a négyzetbe való érkezést mondanám most. De ez lehet egy B hullám is, amit a legnehezebb eltalálni.
(Itt is Buxban is a legnagyobb hezitációm, hogy vajon vége e a korrekciónak, vagy csak a 3/5 hullám korrekciója ment le, erre csak a piac mozgását látva fogok tudni választ adni...)

OTP órás chart: