Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 23 February 2012

Bux1212 - péntektől

Rés végre betöltve, már nem árva a gyermek. Nagy eséllyel a következők szerint mozog a piac. A kék négyzetbe érkezés esélyes, de mivel láthatóan erős a medve (alacsony retrace, flat korrekciók) elképzelhetőnek tartom, hogy mégsem megy el odáig (ezt most kisebb valószínűséggel gondolom), ebben az esetben az ábrán látható fibo rács 100%-ig emelkedhet, ami (a) hosszával lenne egyenlő.  
Nagyobb esélyét annak látom, hogy az egy szinttel magasabb ciklus negyedik hullámzónájában fejezi be a korrekciót, ami a teljes esés 50%-os fibo szintjének felel meg és ahová (a) hosszára vetített fibo rács 161,8%-a mutat. Ez alapján a célár 19.900-19.950 a határidőben.

Bux1212 órás chart:


EUR/HUF kereszt február 23

Istenem, van valami, ami még az OTP-nél is nehézkesebben mozog, ezek a devizák. Már utolsó ábrám tartalmazta a jelölést, ami az ED alsó szárára utalt, most, hogy megvan a felső nagyjából sejteni lehet, hogy hol lesz az erősödés vége. Felrajzoltam a célzónát, ami egy kicsivel alacsonyabban van, mint a korábban rajzolt. (lehet a két négyzet közös területe is, de azt gondolom mivel zónáról van szó, nagyjából mindegy)

EUR/HUF 8h chart: