Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 23 April 2021

KV mellől 04.23 (EUR/HUF, USD/HUF, Richter, Bux)

 EUR/HUF

A charton látható az indikátor-konfigurációs setup alapján a várható célzónák (1-2), illetve elliotti alapon gondolt minimum célzóna. Eddig pozícióban voltam, a demo pedig nem adja ezt a keresztet, ezért nem tettem ki chartot, tegnap zártam, most megteszem. Joggal adódik a kérdés, hogy miért nem vártam meg a második célzónát, ha az az optimális. Azért, mert a forint kereskedési költségei magasak  a célzóna alja alatt néhány fillérrel már megérte a zárás, mert előfordulhat, hogy a tegnap egy köztes csúcs alakult csak ki, melyből napokig tartó korrekció érkezhet, úgy ítéltem meg, a biztosat el kell tenni.

USD/HUF

Long indikátor-konfigurációs setup második célár. Statisztikai adataim szerint jelen konstellációban a 3. célár elérésére cca. 65% esély mutatkozik, nem kellően feltárt objektív kritériumok, de elliotti feltételezett támogatás mellett azonban a mozgás reális vége az 5. vagy 6. célár magassága lehet. Egy más idősíkon alakuló indikátor-konfiguráció az 5. célárzóna fölé mutat 50-60 %-os hatékonysággal, a 4. zónára pedig 70%-ot meghaladó eredményességgel, azonban ezen belépő trigger nélküli jelen pillanatban és csak a megelőlegezett bizalom és indikátor forma esetén lehetnek igazak rá a fenti találati arányok.


Richter

Célzóna és délre mutató indikátor-konfiguráció, információk a charton.


Figyelem! Pozitív visszajelzéseket kaptam a kirakott zónák elérésére vonatkozó százalékos valószínűségek vonatkozásában. Mint látható ezek csak esélyek, nem biztos, hogy az adott zónát is eléri a piac! A triggerelődési pontot, a stop helyszíneket szándékosan nem teszem ki, a stop mozgtásra és egy esetleges azonnali menekülésre vonatkozó információkat sem. Ezek semmiképpen sem kereskedési ajánlatok, aki még nem tette meg olvassa el a "Figyelmeztetés!" aloldalt! 

Bux

Célzóna, lehet benne még egy felrántás, utána délnek indulhat az index. első célárzóna 42600-42300.

 

Statisztikailag a blogra kitett zónákat magasabb százalékban érte el a piac, mint a tesztjeim során, ez adódhat abból, hogy ezeken az idősíkokon elliotti képet is be tudom illeszteni az elképzeléseimbe, illetve abból, hogy a statisztikai számosság alacsony. AZAZ a sok találat után statisztikailag nő a mellélövés valószínűsége, erre érdemes odafigyelni!