Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 16 May 2012

AD off

Kicsit visszavettem, szeretném kipihenni magam és átgondolni a lehetőségeket. Addig is kezeljétek az összes kereskedéseteket kontratrend kereskedésként és mindig, még egyszer mindig tegyetek ki piaci stopot!!!

Feladvány - Dr. House

Elég régóta gondolkodom rajta, hogy mi lehet ez a szerkezet, nem a termék a fontos, bár szerintem gyorsan rájöttök (tudtok olvasni), egy csomó indexnél, papírnál látok valami hasonló felállást. Nem akarom a saját véleményemet leírni, dolgozzuk fel Elliott szerint, zárjuk ki ami nem lehet, nézzük meg mi az ami igen. Ha van kedvetek játszani, mert ez a mostani helyzet megoldása!


..és nem a várható mozgás érdekel, mert azt tudom :o) ebből hamarosan felfelé indul meg, azt nem tudom meddig juthat...

Beírtam egy-két jelölést, nem elliottit, hogy könnyebb legyen utalni rá, magyarázni az elképzeléseket!

CAC

CJ napok óta abba az irányba terel, hogy megvolt a fordulat. Elsősorban  a CAC ábrájára hivatkozik, folyamatosan nézem, lehet e valami más megoldás, de mindig azt látom, hogy rosszul fest az index. Vszinu egy ZZ-ben emelkedés, egy ED C hullámban. FIBO arányok szerint egy ideális szintre, 61,8%-ra ment vissza a piac, ahonnan lefordult és esés jött. Indexeknél én általában 78,6%-os retracere számítok 2. hullámban, de a CAC-ot nem ismerem, szabályok szerint beleférhet. Ami zavar, hogy 70% feletti RSI értéknél volt a csúcs, amit magasnak tartok, ahhoz, hogy innen forduljon le a piac. Ha jó az ED értelmezésem, akkor még vagy 200 pontot kell esnie, hogy az ED kiindulási pontjához érjen vissza a piac.

CAC hetes chart:

Godoltam felrakom, hamár foglalkoztam vele...