Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. augusztus 5., péntek

Ábrafrissítés

OTP napos chart


Az OTP esetében a célzónában landolt az ár. Amennyiben a kombináció flat X ZZ, akkor valószínűleg esélytelen az új csúcs, ha a kombinációt máshogy kell számozni, vagy a megerősítés helyett elvetést kapok, akkor lehet még új csúcs, egyébként elindultunk lefelé. (az idei csúcs felett, lokális nyilván lesz még)

Bux1112 napos chart:A határidő, a megnyúlt hullám iv. hullámára vetített 261,8-as fibo szintig jutott (20.400), a teljes szerkezet 20.600-ra mutatott. 5.600 pontos esésnél azt hiszem 200 pont eltérés elfogadható, főleg úgy hogy a nyitás után gyorsan fel is rántották, ezt egyfajta "nyitó spike"-ként értékelném, az első óra után már visszakerült 20.600-hoz. Egyenlőre azt tudjuk, hogy az esést megfogta egy, általunk vélelmezett támasz, vagy célár zóna. A fordulathoz, illetve annak megerősítéséhez szvsz több kell, az elmúlt napokban többször volt már, hogy elért egy célzónát majd tovább esett, várjuk meg a szükséges megerősítéseket.