Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 19 June 2011

Bux1112 várakozás 25. hét

A napos ábrán a várakozásaim nem változtak. A jelölt célár zónába várom a piacot, napok múlva!

Bux1112 napos chart:




Napos ábrán a korábbi elképzelés mellé/helyett egy másikat teszek fel. Ez annyiban más, hogy már nem várom a korrekciót olyan magasra, nagyobb eséllyel mondom azt, hogy a piac lefelé veszi az irányt.
Ennek oka, hogy az eddig látott korrekciók szerkezete inkább ebben az esetben mutat párhuzamot egymással. Próbáltam elkülöníteni a ciklusokat, hogy ne okozzanak zavart. Pirossal egy subminuette-nél kisebb hullámot ábrázoltam, ami akár véget is érhetett egy flat korrekcióval. A felfelé menetben a fordulat A=C után következett be, ha tovább menne feljebb - erre utalhat a trendfordító gyertya alakzat, ami azonban elég gyenge lábakon áll - akkor vagy a korábbi számozást kellene elővenni, vagy elindul a C=161,8% A teljesítésére, azaz cca. 23.350 lehetne a célár.
Nálam a további esés verziója most valamivel magasabb eséllyel fut, megálló az ábrán jelzett szintnél, ahol kijelölheti a Subminuette (kék, zárójel nélküli római számok) 5. hullámának végét, ami egyben a kérdőjellel jelölt hullám (minuette?) (iii) hullámának a vége lehet.  Ez az elképzelés a korrekciós hullámok méretére és hosszára alapoz. Egyetlen egy zavaró dolog van ebben az értelmezésben, hogy túlságosan megnyúlt a 3. és 5. hullám, bár Subminuette szint alatt ez gyakorta láttam  a buxnál, ugyanakkor itt a Subminuette 3. hullám megnyúlása is nagyobb a szokásos szintnél. Jelenleg a kép - néhány nap távlatában - negatív, nem mutatnak a grafikonok komoly emelkedésre utaló jelet, erőtlenek a korrekciók.

Bux1112 órás chart: