Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 30 August 2018

EUR/HUF - átmeneti megálló jöhet

Vége a korrekciós mozgásnak, impulse indult tovább északra. Első - kisebb - megálló zónája előtt a piac H4-n. A megállás nem várakozás, csupán lehetőség, a minimális célár magasabban van.

EUR/HUF 4H chart:


frissítés 2018.08.31 reggel:



frissítés 2018.08.31 CET 10:27:


15 comments:

  1. Megállás,erőgyűjtés,és minimum 330?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vagy alatta egy picit - Link .
      Azért az inv. HS 333-334-re mutat, talán, nehéz vele pontosat számolni. Jó lenne egy dinamikus felfutás, korrekciós csatorna törés, mert akkor 340.

      Delete
    2. 340?
      Izgalmas, de egyben ijesztő is ez a szcenárió.

      Delete
    3. Húú, van még feljebb is ár (400) és nem nagyon elrugaszkodott dolog, nem kell megerőszakolni a chartot :(, de ez már válság, lehet két év, vagy a pa nem támasztja alá és fordul. Ne szaladjunk annyira előre :D

      Delete
    4. CHF charton mit látsz? Lehet visszateszt, vagy az is megy 300 fölé?

      Delete
    5. Naposon 294 fölé egy picit, nagyobb tf-n, húha, részletesen meg kellene nézni (301 -360 vagy felette), erre rá kellene szánni egy -két órát, kicsit erős elsőre, össze kellene nézni az összes tf mozgást.

      Delete
    6. HM, havi triggerelt setup lehet a hó zárásával, első célár 319, azt nem tudom támogatja e magasabb tf (negyedéves), ez érdekes, m3-n ez 67% körül jön be, magasabb tf-n nagyobb a találati arány (100 ilyen lövés jó üzlet, egy bizonytalan)

      Delete
    7. Ha lz
      esz egy kis időd, és kedved, ránézel majd? Köszönöm

      Delete
  2. Jó kis olvasmány,köszi! Eddig az előrejelzés is 10 pontos,grat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm!

      Mindenképpen kikívánkozik belőlem, hogy Elliott rendszerét részvényekre értelmezzük alapvetően. A devizapiacon csak korlátozottan érvényes, értelmezhető, sok gyakorlást, türelmet igényel és annak elfogadását, hogy bizony itt a találati arány sokkal alacsonyabb,sok a hiba, melynek oka lehet az is, hogy a chart a részvénnyel ellentétben nem szolgáltat torzulásmentes adatot, abba a szerepet játszik az egységes piac hiánya, a brókercégek, likviditásszolgáltatók és az éjszaka spread tágítás nevű játék mellett az is, hogy nagyobb események esetén a likviditás megszűnik, így rengeteg spike-ot, vagy éppen kicsiben értelmezhetetlen mozgást mutat a chart.

      Delete
  3. Richter: megugrott, érdemes figyelni, durva klimax jelzés rsi-n, több tf-n, bár a tf-k egy része nem zárt, gondolom 5500 átugrásával volt egy kis SQ

    ReplyDelete
  4. Sarudi Ákos: Ha a pletykának volt/van alapja, akkor a könyvben most kezd látszódni a bennfentes menet.

    ReplyDelete
  5. Ma elvileg ismét minősítenek minket,szerintem erre húzzák vissza az EURHUF-ot,plusz,itt pont meg is tud pihenni addig :)

    ReplyDelete