Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2018. július 25., szerda

USD/HUF, EUR/HUF - reggeli gyors

Mind a két devizapár felért a várt (min., ideális zónába). Az EUR/HUF esetében a jelzett - nem várt mozgás után - sem ment túl jelentősen (spike) a várakozáson. Az USD/HUF esetében van egy olyan mozgás (éjszakai), ami miatt fenntartásaim vannak (pl.: komplex korrekció lehetősége). Szóval zónában vagyunk, van lefordulásra utaló mozgás, csak a megerősítés nincs. Érdemes figyelni.

EUR/HUF napos chart:USD/HUF 3D chart:

6 megjegyzés:

 1. A holnapi EKB kamat döntés és sajtó tájékoztatótól nem félsz?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ilyen tf-n nem. A hírek nem befolyásolják a chartot. Nehéz ezt felfogni, elhinni. Nagyobb hírek esetén lehet benne egy rántás, de napon túl általában nem látszik (hacsak nem 9/11, földrengés, vagy atombomba). A piac visszaáll a normál menetrendbe (Elliott).

   Törlés
 2. EUR/USD tekintetében lehet valami fordulatra számítani, vagy inkább lefelé néz ki?

  VálaszTörlés
 3. https://www.portfolio.hu/deviza-kotveny/spekulansok-vertek-szet-a-forintot-es-meg-mindig-tamadasra-keszen-allnak.292880.html

  VálaszTörlés
 4. Az EUR HUF korrekcióban biztos vagy? :-)

  VálaszTörlés
 5. Nehéz dió az EURHUF,már kezdtem elhinni,hogy fordul,főleg az MNB után,de nagy erők húzzák vissza. Talán az EKB-ra vár,talán az alacsony forgalom mellett mindenki ejti magasról.

  VálaszTörlés