Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 30 March 2016

OTP - Hogyan tovább?

Az elmúlt napokban (héten) több helyre is írtam OTP vonatkozásában a várakozásaimat, de a blogra elemzésként nem került fel. A várakozások nem változtak sokat, egyelőre hozta a piac.

Március 21-én vázoltam elsősorban magamnak (és pár kollégának) egy elképzelést, amire figyelni tudok, főleg nap közben, amikor nincs megfelelő chart előttem, így szólt:

Napos terv:

Esés : 6600 (6655)Emelkedés: 7000Esés: 6550majd


Emelkedés: 7100-7200Esés .: 6650Emelkedés új highEsés:6400-6500
Folyamatosan újra kell számolni az új info alapján!


m15 chart hozzá:


A lehetséges árakat folyamatosan kalkulálom újra, az újabb és újabb gyertyák megjelenésével. Sajnos a húsvét és a hétvége miatt van egy kis adatvesztés, ami a mai mozgásnál érte el leginkább hatását, mivel nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy egy B hullám, vagy egy 5. megy felfelé.

Holnap további emelkedést várok, ami ugyan lehet marginális (6950), vagy lehet erősebb (7008-7010) az egyik verzió szerint, a másik szerint pedig extrém esetben 7216-ig elmehet, utána eséssel indulhat a péntek és a jövő hét, benézhetünk 6600 alá. Tudom hó vége van, negyedév vége, ami sokak szerint árbeállítás a nagyoknál. Én ezt nem tudom, lehet, de lehet ennek az ellenkezője is, jelenleg amit gondolok, azt a chartok alapján mondom.

Vegyétek számításba, hogy longban vagyok, abból a poziból beszélek. Beszállóim: csütörtök limites 6660  (szerda reggel óta megbízás kint), majd 6664 bővítés piacin csütörtökön, illetve 6714-n tegnap piacin.

5 comments:

  1. Ezzel a nappal sem lehet mit kezdeni,nagy nulla eddig.

    ReplyDelete
  2. Termék függvénye, szerintem.

    OTP várakozás, dobtam, nem akarok ezzel foglalkozni, nem igazán éri meg, a felfelé jó volt, majd ismét, ha mutat valamit.

    Réz viszont érdekes, ismét...:

    http://kepfeltoltes.hu/view/160331/IMG_0745_www.kepfeltoltes.hu_.png

    ReplyDelete
  3. Elég sokat nézegettem a chartokat, az OTP annak ellenére, h zártam a pozit még bullishnak tűnik, meglehet a 7000, vagy a 7000+

    ReplyDelete
  4. Nfp nemsokara. Eurusd fordulopont kozeleben. Lassan bent lehet a hsz "c" je....

    ReplyDelete
  5. Sikerült bekerülnünk az EWI làtokörébe. Kétes dicsöség...

    "... Some central banks seem to grasp the potential danger. The National Bank of Hungary is stockpiling guns and bullets, having purchased 200,000 rounds of ammunition and 112 handguns. The bank cited Europe's migrant crisis and potential terrorist threats, but Bloomberg notes that it was also criticized recently "for a spending spree ranging from real estate to fine art." The central bank's governor also "earmarked $718 million to set up foundations to teach alternatives to what he called 'outdated neoliberal' economics."

    The first rule of neo-liberalism is "the rule of the market" followed by deregulation, privatization and the replacement of the concept of "the public good" with "individual responsibility." These sound a lot like the bull market principles that gained global favor in the 1980s and 1990s. We do not know what alternate model the Bank of Hungary espouses. Whatever it is, the guns and ammo will probably prove to be a necessary backup plan."

    ReplyDelete