Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2014. május 9., péntek

OTP - hetes

Az OTP hetes chartján a bearish sling besülni látszik, ami, mint korábban jeleztem bull jelzés. Tegnap napos charton áttörte a kritikus szintet, szintén bull irányba mutat.

Nem szeretem a kisebb eséllyel rendelkező verziót "figyelni", ugyanakkor követem. Nagyobb, azaz hetes tf-n, a kontextus a következő charton mutatom, a jelzett célzóna reális esély a következő hetekre. A ZZ c hulláma általában nem olyan erős, mint amilyen az a hulláma, ezért reális, hogy az emelkedés lassabb lesz. Ugyanakkor a célzóna időbeli lehetőségre is utal!

OTP hetes chart:

A verzióban a hírre történő esés miatt csonka 5. hullám van, nem szép, azonnal nem is szeretek vele számolni, a jelenlegi helyzetben azonban a legesélyesebb verzióvá lépett elő.

A hírek - főleg Ukrajna és a devizahitel vonatkozásában - rángathatják a papírt, ami miatt heves mozgásokat nem lehet kizárni, sajnos ezek a rövidtávon ható hírek megnehezítik az elemzést.

5 megjegyzés:

 1. Mtel:
  tegnapi fekete gyertyát fordulós gyertyaként lehet értelmezni, ma jöhet a triggerelődés :)
  Erős ellenállás 317-318 környékén.

  Naposon bollinger alá esett, oldalazás nem lenne jó ómen, most a következő 2-3 gyertyában, trendgyertyát szeretnék helyette a shorthoz...

  VálaszTörlés
 2. Mtel.
  csak nálam állt meg és nincs kötés 9:07-9:16 között?

  VálaszTörlés