Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 29 March 2019

Richter - AÉM

Az elképzelés és a megvalósulás között 3 tick. Nem zárt még a piac, de ha nem lesz zárásban egy felkötés, akkor bizony a várakozás kicsit elmaradt a ténytől.

Richter akkor és most:



10 comments:

  1. Egy kis negatív funda hír hozzá:
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-03-29/u-s-said-to-have-prepared-new-russia-sanctions-for-u-k-attack

    ReplyDelete
  2. https://www.tradingview.com/chart/EURHUF/Xw7wHv5v-EURHUF-Long-term-Sell-Signal/

    ReplyDelete
    Replies
    1. A csatorna kereskedés létező metódus, talán még nyereséges is lehet, ha a fejünket is használjuk. Esélyes, hogy lesz itt valami lefelé próbálkozás, az ellenállások, a célár és a szerkezet miatt is. Ráadásul klimax közeli szinteket ért el több tf is.
      Ha nagy tf szerkezetet nézem, akkor egy ED esetében belelátható, hogy nem készült el az 5. hullám, a 4. meg gyakran éles, szóval szerkezetileg is van arra, lehet rá mód, hogy megvalósuljon a várakozása a trade ajánlójának.

      Egy és csak egy dolgot azonban érdemes figyelembe venni, mégpedig a gyertyaképet. Két gyertyában ment fel a csatorna tetejére a piac, hetesen. Brutál erős a long. Lehet igaza lesz a szerzőnek a jelen esetben, de ennek az esélye minimális. Ilyen rossz eséllyel rendelkező szcenáriót szerintem ki kell hagyni.Ez nem az az eset, amikor csatornaként kell kezelni az esetet.

      Delete
  3. Köszönöm Ad a véleményed!;-)

    ReplyDelete
  4. dollar vajon felfut 290-ig ? erdekes a mozgas, latom hogy a chartok erosodest mondanak, de meg mindig meglep, mert nincs usd kamatemeles, illetve nem olyan jo azert a gazdasaguk.

    ReplyDelete
  5. amrikai gazdasag : ugy ertem, hogy nem emelkedik annyira mint vartak korabban

    ReplyDelete
  6. Bukoban van minden,rv piac meg huzza a rengeteg bepumpalt penz miatt de a korrekcio csunya lesz.

    ReplyDelete
  7. Ad,matavot most ,hogy latod ,all meg a 44o es terv oszti elott?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem tudom, hogy osztalék előtt, vagy után, szerintem ideális lenne, de valahogy nem akar lefelé menni, leszúrás van/volt, majd visszarántás.

      Delete
  8. A Pf optimista, a konferenciáról a növekedéspártiak véleményét csatolták (vagy nem találtam meg), https://www.portfolio.hu/vallalatok/mikor-jon-a-kovetkezo-vilagvalsag--video.319115.html, ez így azért nem kiegyensúlyozott :D, de ehhez manapság már hozzászoktunk.

    ReplyDelete