Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2019. március 29., péntek

Richter - AÉM

Az elképzelés és a megvalósulás között 3 tick. Nem zárt még a piac, de ha nem lesz zárásban egy felkötés, akkor bizony a várakozás kicsit elmaradt a ténytől.

Richter akkor és most:10 megjegyzés:

 1. Egy kis negatív funda hír hozzá:
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-03-29/u-s-said-to-have-prepared-new-russia-sanctions-for-u-k-attack

  VálaszTörlés
 2. https://www.tradingview.com/chart/EURHUF/Xw7wHv5v-EURHUF-Long-term-Sell-Signal/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A csatorna kereskedés létező metódus, talán még nyereséges is lehet, ha a fejünket is használjuk. Esélyes, hogy lesz itt valami lefelé próbálkozás, az ellenállások, a célár és a szerkezet miatt is. Ráadásul klimax közeli szinteket ért el több tf is.
   Ha nagy tf szerkezetet nézem, akkor egy ED esetében belelátható, hogy nem készült el az 5. hullám, a 4. meg gyakran éles, szóval szerkezetileg is van arra, lehet rá mód, hogy megvalósuljon a várakozása a trade ajánlójának.

   Egy és csak egy dolgot azonban érdemes figyelembe venni, mégpedig a gyertyaképet. Két gyertyában ment fel a csatorna tetejére a piac, hetesen. Brutál erős a long. Lehet igaza lesz a szerzőnek a jelen esetben, de ennek az esélye minimális. Ilyen rossz eséllyel rendelkező szcenáriót szerintem ki kell hagyni.Ez nem az az eset, amikor csatornaként kell kezelni az esetet.

   Törlés
 3. dollar vajon felfut 290-ig ? erdekes a mozgas, latom hogy a chartok erosodest mondanak, de meg mindig meglep, mert nincs usd kamatemeles, illetve nem olyan jo azert a gazdasaguk.

  VálaszTörlés
 4. amrikai gazdasag : ugy ertem, hogy nem emelkedik annyira mint vartak korabban

  VálaszTörlés
 5. Bukoban van minden,rv piac meg huzza a rengeteg bepumpalt penz miatt de a korrekcio csunya lesz.

  VálaszTörlés
 6. Ad,matavot most ,hogy latod ,all meg a 44o es terv oszti elott?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom, hogy osztalék előtt, vagy után, szerintem ideális lenne, de valahogy nem akar lefelé menni, leszúrás van/volt, majd visszarántás.

   Törlés
 7. A Pf optimista, a konferenciáról a növekedéspártiak véleményét csatolták (vagy nem találtam meg), https://www.portfolio.hu/vallalatok/mikor-jon-a-kovetkezo-vilagvalsag--video.319115.html, ez így azért nem kiegyensúlyozott :D, de ehhez manapság már hozzászoktunk.

  VálaszTörlés