Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 25 October 2018

EUR/USD - Akkor és most

Megérkeztünk egy lehetséges célzóna tetejéhez.

EUR/USD napos chart (aktuális, utolsó gyertya még nem zárt):

EUR/USD napos chart (10:17):

12 comments:

  1. Akkor te tovabbi dollár erősödest vársz?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nincs várakozásom, illetve annyi, hogy valószínűleg, vagy igen jó eséllyel egy gyors mozgást hoz a következő időszak. Pattanhatnak a stopok.

      Delete
  2. Egyetértünk, brutális usd erő van.

    ReplyDelete
  3. Gyors leszúrás 1,11 környékére?
    Onnan pedig felpattanhat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ez így biztosan nem.Bár ilyen nincs, de kicsi az esély egy ilyen verziónak, inkább akkor már paritás, de van egy longosabb kép/lehetőség is.

      Delete
  4. Ha lesz időd felrakod azt a két lehetőséget amelyeknek a legnagyobb esélyt adod jelenleg?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elsődleges, hogy ez egy B hullám lefelé, ami bármikor fordulhat, mert a célzónában van (napos, de inkább hetes chart a jó szint, ahol szemlélni érdemes).

      Másik, ami a ritkább, kisebb esélyes szcennárió, hogy a 3 felfelé hullámmal megvolt a teljes korrekció, ez akkor lenne lehetséges, ha erős lenne a lefelé trend (azaz nem korrekció jön le), de ebben az esetben nem fordulat lesz (északnak), hanem egy irgalmatlan nagy beszakadás (extrém verzió, kisebb esély) kb paritásig.

      Van még egy, szabályos, de szerintem nem releváns verzió, ami 1,07 környékéig szólna. De ezzel az a bajom, mint anno F61-nél (Ewi, pf verzió), azaz elvrendszerben értelmetlen (szinte értelmetlen). Aránytalan korrekció (felfelé 3 hullám, ami azt jelzi brutál erős lefelé a mozgás ereje, c nem egyenlő még a-val sem), majd egy erejét vesztett lefelé menetel, mint egy nagy korrekció C hulláma. Ha lefelé korrekció jön, akkor a felfelé menő A-val jelölt rész még kevés - szerintem - egy teljes korrekcióhoz, ráadásul inkább egy flat A hullámára jellemző célárat ért el. B pedig nem f61-nél, hanem F78 feletti szinten értelmezhető, jelen esetben, amit már meghaladott. B értékére sok lehetőség van, most a dupla alj a releváns, ez pedig áll, hetesen, spike-okat rugalmasan szemlélve.

      Delete
  5. Most fordult volna es irany 1.19 fele?

    ReplyDelete
  6. Régóta figyelem azt a rest amit a francia valasztas masnapjan csinalt, gappel up 1.06 rol 1.09 környékére. Messze van meg innen is de, ha azt betöltene onnan jo esellyel indulhatna egy long. Ez persze meg hosszú idő es lehet sosem lesz meg...

    ReplyDelete
  7. Nehezen veszi be a gyomrom,hogy a teljes felfelé korrekció elkészült 1.18al,de nem zárható ki.Szabályt nem sért,a minimum elvárást teljesítette,tehát lehetséges.Egyre inkább hajlok arra,hogy nagy felfelé menet itt már nem lesz,minden felkörbe beleadok.Semmi erő,se jel északra,a swap meg konkrétan sz.r .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem sem valósult meg, ha emlékszel, akkor ez egy tipikus fal A hullám volt, olyan jegyeket hordozott, a lefelé meg egyelőre B-re jellemző jegyekkel rendelkezik.
      4H és Hetes egész jó konstellációt mutat ;)

      Delete
  8. Érdekes, h majd' mindenki euro szkeptikus itt. :-) Naposon, 4 óráson nincs még megerősítés, de simán lehet egy C fel 5 hullámban, aminek a 2. hullámában vagyunk. Ez most lehetséges lenne a tőzsdei korrekció után a válság előtt, egy nagy eufóriában. Izgalmas lesz, a héten eldől szerintem.

    ReplyDelete