Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 18 October 2018

EUR/HUF - akkor és most

A múlt hétfői lehetőségek közül kizárt egyet a piaci mozgás, de sajnos még továbbra is maradt pár verzió. Tudom sokan a hsz elképzelést támogatják, ugyanakkor erre vonatkozóan megerősíti adat nem keletkezett, ami a többi lehetőséget kizárná. Reális, ugyanakkor nem egyedüli lehetőség a várható mozgásra.

EUR/HUF napos chart (10.08 állapot):


EUR/HUF napos chart (10.18 állapot):



9 comments:

  1. Van 1 longom 322.30 ról.
    Szerinted akkor 325 az még lehet, akár ma is?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mondjuk en a huf erosodesre szoktam játszani, de az elmúlt napok eseményeit figyelembe véve középtávon is gyengulest várok.

      Delete
    2. EURHUF: sokakkal ellentétben én egy rosszul kereskedhető devizapárnak tartom. Egyfelől sokat sávozik, másfelől magas a spread, harmadrészt a likvidítás alacsony, így éjszaka a spread bődületesen kitágulhat.

      Tudom, sokan szeretik, sávszéleken belépnek, sáv másik oldalán zárnak, majd a sávból való kitörést szívják.... hiszen a széles spread miatt nem lehet rendes stopot rakni,vagy,ha raknak, akkor az r-ek rosszul alakulnak.

      Ideig, órig lehet játszani, de gondoljon mindenki a CHF-re és 2015 januárjára.

      Olyan sok verzió van még a kalapban. Mindenki a hsz-re akar játszani, de erre vonatkozóan még nincs elég bizonyíték, én látom azt a lehetőséget is, hogy esetleg gyorsuló erősödés indul ezekről a szintekről, mert ezt a lehetőséget nem vetette el a piac, ráadásul a feltételezett C hullám képe nagyon hasonlít egy 1-2-1-2 félkész szerkezethez.

      Persze, ott a hsz lehetősége, én is látom, láttam, sőt be is rajzoltam október elején és egyelőre hozta is a piac, meg is pattant. Ha kialakul egy D pont, akkor lehet többet mondani és szerintem a játék majd akkor indul el egy jó beszállóért.

      Engem ma egy lefordulás sem lepne meg, itt is, usd-ben is, a kritikus szintek környékén van, figyelni kel a pa-ra.

      Delete
  2. Nálam sincs még befejezve az utolsó korrekciós szakasz ami a C hullám.
    Utána viszont egy gyorsabb forint gyengülés indulhat újabb történelmi csúcsra érkezéssel, ami nagyon magasan lesz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezt nem tudhatjuk, akár kész is lehet, akár nem, erre vonatkozóan szerintem nem törte az elképzeléseket a piac, még mindig több lehetőség van.

      Igen, egy utolsó hullám célára ott van, lehet.

      Delete
  3. Eur/Chf további long célok lettek mar invalidalva, vagy egy korrekcio zajlik a kovetkezo lkng előtt? 1.15 korul ellenallas erosnek tunik, mit gondolsz?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nincs előttem a chart, de valahol az ellenállás környékén volt utoljára amikor láttam, nem tudom sikerült-e törnie, vagy sem.
      Nem szeretem azokat a szituációkat, amikor nagyon határeset valami, szerintem ilyenkor a legjobb a kivárás, amíg a piac egyértelmű jelet nem mutat.

      Delete
  4. https://alapblog.hu/elore-a-venezuelai-uton/

    ReplyDelete