Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 26 June 2018

DAX - heti

Gyorsan átfutottam, ez egy lehetőség, de korántsem biztos, hogy ezt követi a piac. A jelölt zónánál lehet mélyebb a lefelé kör. A számozott verzióban még nincs kész a felfelé kör, amit havin jelöltem.


32 comments:

  1. Havin 3.ra gondolsz? Mármint ami még nem teljesült. Jo látni, h ujra van mozgás a fórumon is, nem csak a piacokon. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gondolom, de nagyon fekete felhők gyülekeznek. Nagyobb válság jöhet, mint ami 2007-ben volt. Igaz, mire bekövetkezik ezekre a sorokra senki nem fog emlékezni. Hanszerencsénk van, akkor havin van felfelé még egy hullám, előtte egy 4. Lefelé , de nem minden termekben.

      Júliustól megszűnik, nem írok a fórumba, blogot is visszaveszem. Nyár, szabi + elviszi a figyelmemet fontosabb dolgokról. Kicsit jó volt elemezni, de nem ez a cél.

      Delete
  2. Akkor a magyar tőzsde is mélybe kerül , csak a gondolatkiserlet erejeig a Richter amit a blogon másik posztban említesz hova várható? A felhők itt vannak , én ezt a második figyelmeztetésnek gondolom innen kell egy ATH és utána a szakadás.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Egyelőre a terv szerint van minden, tavaly év elején 2018 március - július környékére lőttünk be egy 4. hullámot. Ha ez megvalósul, akkor utána van még egy 5. Egy havi hullám simán megy 12 hónapot, lehet sok van még hátra. Ugyanakkor a magyar piac ennél rosszabbul néz ki. A célárak közelébe jutottunk, elértük (2015-16-os elemzések), lehet minket hamarabb, jobban megpofoznak. Ricsibe meglepetés lenne egy ATH.7300-5000 és még nincs vége az első impulzusnak, ez csak egy része, de így is elvesztette az értéke 30%-t. 70 simán beleférhet.Az aggodalmam ott van, ha tévedek és nem lesz még egy kör felfelé, mert valamit benézek.

      Delete
  3. Replies
    1. ha a tegnapi tetőt kiszedi, akkor felfelé adom a nagyobb esélyt, lefelé impulse-t c-nek gondolom

      Delete
    2. lefele meddig johet ,hol lehet vételi pont ?? suerinted

      Delete
    3. ha kész impulse lesz, akár 257

      Delete
    4. nagyon ugy nezem inkább a tegnapi tetot fogja kivenni ,jo beszállo lesz

      Delete
    5. Lehet még venni kéne..

      Delete
    6. Valaki írta, hogy érdemes a forint kitettséget csökkenteni, és lehet benne igazság.
      Gondolom Ad is arra gondolt, hogy ha az EUR-HUF az eddigi történelmi csúcs fölé megy, akkor onnantól nem sok minden állítja meg a keresztet, főleg, ha közben jön egy kisebb válság. Nem szeretnék 350-es USD-vel, vagy 400-as EUR-al szemezni 1-2 év múlva.
      Valaki múltkor írta, hogy 1% kamatemelés 20% törlesztőrészlet emelkedést jelent. Ezt nem tudom hogy számolta ki, de szerintem 1% kamatemelés 20% hitelkamat emelkedést jelent. Bár, ha ahogy Ad írta 3-6% kamatemelés válik egyszer hirtelen szükségessé, ahogy számoltam pl. egy 15 milliós most 5% THM-ű hitel esetében simán havi + 75.000 Ft-ot jelent, amit azért már sokan megéreznek.

      Delete
    7. Rádió mondta, az MNB szerint. 20% hitelkamat emelés, zajos siker lenne :)

      Delete
  4. kivancsi lennek a véleményedre honnan és mikorra várod az elsőprö válságot.. Nagyon sajnálom ,h megszunik .Voltak okos dolgok .köszönjuk

    ReplyDelete
  5. A blog nem szűnik meg, de ezt az aktivitást nem fogom fenntartani. A fórumokról viszont lépek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Richter pf topicba írtam pl sokat, az elli(o)tt mellett, azt hagyom abba, míg meg nem oldok egy problémát, nem az elemzésre akarok fókuszálni hanem a kereskedésre

      Delete
  6. Eurhuf 328 felett.. ki mit gondol meddig mehet? És lep e az MNB? Szerintem holnap legkésőbb jön valami kommunikáció.. (akár bullshit is)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 327,7 volt egy céláram, utána 330, de inkább 333 ( talán naposon számoltam)

      Delete
  7. Nem lesz , ilyen orszagban ahol a nemzeti vakuta ellen beszelnek a szakik ott nafy a baj.... eladtak bennunket... 😊 usd huf resre megy 😊292 es amikor ilyen messze megy tole es ott fordul altalaban atszaguld a resen. Magas arfolyamok lesznek chf huf usd huf. Korrekciora sem nagyon jut sajnos .

    ReplyDelete
  8. EUR/USD meddig mehet le vajon?

    ReplyDelete
  9. Sziasztok! Az eur/usd árfolyamát tekintve már teljesen lekerült a paritás az árfolyamelőrejelzésekből? Az év vége felé nem lesz meg szerintetek a széttartó kamatpolitika miatt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Van ilyen elképzelésem, de nagyon határesetes, a felfelé kör tovább ment, mint kellett volna. Negyedéves chartot kellene nézni, ha esetleg ott fut a hullám, akkor van remény.

      Delete
  10. Bejött amire számítottam:

    https://www.portfolio.hu/deviza-kotveny/megszolalt-a-kormany-a-forint-tortenelmi-melypontjarol-spekulalnak-ellenunk.12.290282.html

    és bullshit ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem is, :D

      https://forum.portfolio.hu/topics/matolcsy-egy-zseni/19209?oldal=229#5679085

      Delete
    2. HAHA :)))
      Látod, hogy megy a funda is ;)

      Delete
    3. Ez nem funda, egyszerű, mint a faék a fidesz poltikája... rájöttem.
      Bármit lehet mondani, de fogd rá másra, lehet az Soros, a kommunisták, még akár Brüsszel is. Folyamatosan mond és mondasd, hogy Magyarország az első, de tegyél zsebre minél több pénzt. A jövő nem érdekes, csak most van, most kell lenyúlni mindent, amit lehet.

      Delete
  11. Ezek még szerdán ha alátesznek a forintnak,az lesz az igazán szép :) Istenem,mekkora gáz lesz itt,ha erre még bejön egy válság is.Márpedig közeledik szépen csendben.

    ReplyDelete
  12. Ad,kár,hogy nem fogsz fórumozni,nyílván erthető,hogy csomó idődet elviszi. Én azért vastapssal jutalmazom a meglátásaidat,utólag is köszi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A fórum nem egyenlő a bloggal, van egy problémám a kereskedésemben, meg akarom oldani, oda megy minden fókusz, meg nyár van, jön a pihenés.
      Korábban azért vettem vissza, mert a kereskedés más gondolkodást igényel, mint az elemzés. Szeptembertől vacakoltam egy kérdéskörön,igen szélesen belementem, gyűjtöttem egy csomó adatot, azt lezártam, de ilyen a kereskedés, mindig lehet rajta faragni.

      Delete
  13. https://postimg.cc/image/a14ul5ogp/

    ReplyDelete
  14. Ezt is megfogtam végig :-) https://postimg.cc/image/v8i8jszbd/

    ReplyDelete