Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 28 September 2017

EUR/USD

Nagyon nagy eséllyel tegnapi mélypont a C/3 vége volt és elindult a negyedik hullám, mint korrekció. Időben pár napot tarthat és a letörés visszatesztje lehet majd a 4/c célja 1,184 körül. Előtte azonban egy sáv alakulhat ki, mely akár új mélypontot is hozhat.

EUR/USD H4 chart:


32 comments:

  1. Úgy nézem mégis sávozás lesz a dolcsi huf esetében :)Eléggé megakadtunk.

    ReplyDelete
  2. EURUSD lehet megcsinálja ezzel a lendülettel a teljes C/4 korrekciót.

    USDHUF egy negyedik hullám fut, de nagy eséllyel nem ugya az, ami az eurusd-nél

    ReplyDelete
  3. USD HUF esetében megvolt a korrekció :) 266 :) uj low köv az utolsó hullámban

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem, szerintem nem.
      Önmagában Elliott nem alkalmazható, mert túl sok lehetőséget ad az építőelemek random egymás mellé rakásával. Ugyanakkor vannak alapvető szabályok, melyeket nem lehet túllépni. Nos, a jelenlegi kép alapján mindkettő esetében óriási eséllyel fennáll a tévedésed lehetősége.

      Szóval 99%, hogy lesz még magasabb tető, 266 felett!

      Delete
    2. Szerintem nem lesz ,de a napokban eldől ,h merre lesz az irány :)

      Delete
    3. aT.T.indikátor 1 D idősikon eladásban van 266 -tól :) Azóta lenet majd 3 ft :) Szivesen elküldöm ,ha érdekel :) Ezenkivül a naposon eur huf szintén eladásban a naposon :)Ebből nem lesz felmenetel szerintem !

      Delete

    4. Nem ismerem, de minden rendszer téved az esetek egy részében.
      Tartom a longot a múlt hétről. Eur-t zártam tegnap este 12R-nél.

      Delete
    5. Tökéletes rendszer, indikátor nincs, ami mindig helyes utat mutat. Nálam kb 260-ig simán belefér egy lefelé kör, alatta válik kétségessé az elképzelés.

      Delete
    6. Ha azt keresed, hogy mikor tévedek, hidd el, lesz rá példa! Nincs olyan rendszer, ember, aki mindig eltalálja a piacot, nem is az a kérdés, hanem, hogy a találatok mennyiben írják felül a veszteséget. Az EUR/USD shorton volt 12R, ha USD/HUF esetében tévedek, akkor max -1R, a két trade eredője +11R. Persze szeretném, ha a piac arra menne amerre gondolom, de a piac a saját útját járja, ha egyszerű lenne, akkor mindenkinek menne és nem csak az emberek 5% lenne sikeres.

      Delete
    7. A baj az ,h rengeteget tevedsz sajnos :( Egy elemre epitesz es az sokat teved Az utoso irasok mind tevedes volt :( Elnezest , de erre nem lehet epiteni , bar rz is csak 1 velemeny :) szep napot 😊

      Delete
    8. Negatív vagy! Nem egy elemre építek. Ha úgy látod sokat tévedek, akkor biztos úgy is van :D....

      Delete
    9. Dehogy azt figyelem , nem , de ellenbelemenyek mindig lesznek 😊 Tovabbra is ajanlom a T T indikatort 😊 ritkan teved !! Csak hasznalni kell tudni

      Delete
    10. 266 volt a teto !!a T T eladst mutatott es le is jott 😊 Leszoltad amit irtam hozza 99 % h felmegy !! Ezt irtad , gyakorlatilag teljes dillettansnak allitod be azt aki maskepp latja !! Csak ezert irom minden sertes nelkul 😊 Elnezest h hozzaszoltam , tavozok is az oldalrol 😊 Tovabbi szep.napot es a dollar le fog menni valoban uj low lesz 😊

      Delete
    11. Mert még mindig nem érted Elliottot. Nem fogadod el, hogy adott esetben a tf-k egymással ellentétes irányt is mutathatnak és mindegyiknek igaza lesz. 266-ról lejön - szerintem egy korrekció - akár 261 és utána új csúcsra megy. Te azt állítottad, hogy innen új low-ra megy, mert "megvolt a korrekció :) 266 :) uj low köv az utolsó hullámban" Szóval én azt gondolom, hogy előbb veszi ki a 266-ot, mint a 252,283-at. Nálam továbbra is 99%, hogy előbb veszi ki a 266-t, mint a low-t. De majd a piac eldönti.

      Delete
    12. Hagyd már AD! Nem veszed észre, hogy trollkodik? TT indikátorra a google az audi tt-t adja ki. Ha pedig TT CVD indikátorról beszél, akkor tudnia kellene, hogy az eltérést a kummulált vételi és eladási mennyiségekből számolja. Devizapiacon?!!! Viccnek is gyenge....:D A számoláshoz kellene egy egységes devizapiac, vagy torz az egész metódus. RV, Index vagy ott, ahol van egységes piac, csak ott mérhető, de devizánál? :D

      Delete
    13. Aki bloggolásra adja a fejét, annak sok mindent tűrni kell. Az évek során megtanultam, hogy mindig lesznek olyanok, akik mást látnak a piacon (tulajdonképpen ettől működik).
      Sok esetet láttam már, volt akinek utólag mindig igaza lett, mert mindig volt egy olyan ábrája, ami irányba ment. Én tudom,hogy tévedhetek és szoktam is a piaci mozgást illetően, ismerem a rendszer gyengeségeit és erősségeit. Hó vége van, az egyik számlámon +20% van, a másikon is akad vmi :D, szóval szeretnék ennél többet tévedni :D

      Delete
    14. Elhiszem h tudni szeretned mi az a TT i dikator 😁hat semmikeppen nem Audi T T 😂😂😂 de fogok irni ha veteli jelet ad 😊 266 - nal eladasi jel volt most 263 😊😊😊akkor ??????

      Delete
    15. Tipikus troll viselkedési mintázat...

      Bedob egy übertuti indikátort, amiről senki nem hallott még, vagy legalábbis csak pár benfenntes :D. De még véletlenüls sem akarja szakmai módon alátámasztani, megmagyarázni. Közben meg szakadó piacon résbetöltésre játszik a tuti indikátorral :D Ez már csak a fájdalom hangja az eldobott pénz miatti siránkozás! Sok sikert az indikátorral! :D :D :D Én befejeztem, nem akarom táplálni a trollt!

      Delete
    16. Javaslom térjünk vissza a szakmához. Az oldal Elliott elmélete alapján felvázolt elképzelések megosztására, a rendszer megismerésére indult. Szívesen veszek ezzel kapcsolatos szakmai vitát, vagy más alapokon nyugvó észrevételt, ha az kellően, mások számára is plusz hozadékkal rendelkező magyarázattal párosul. Egy szám beírását bárki meg tudja tenni, de szakmai érveket felhozni már kevesebben, pedig őszintén hiszem, hogy minden ilyen jellegű hozzászólásból lehet tanulni!

      Delete
    17. Ha mar szemelyeskedunk 😊 amikor a 270 letorte onnan shortban ultem 260 ig 😊ott valoban elbizonytalanodtam 😊400 ezer dollarral bankoltam es csak napos tf nezem 😊 A res ! Azt gondolom rebetoltes mostanaban nem lesz , de a devizak soha nem hagyjak el a 100 ill 200 ponzos rest ,plane akkor ha ninden euro eleju parban szinte megvan 😊egyedul az euro gbp toltotte vissza !! A res be lesz toltve erre merget vehetsz 🖒sot a kovetkezo korben nem betoltve lesz ,hanem atszaguld rajta 😊

      Delete
    18. 262.7 merre is megy ?😂😂vicc az egesz amit irtok sziasztok

      Delete
    19. http://buxelliott.blogspot.hu/2017/09/usdhuf_27.html?showComment=1506576449978#c1181589831347439660

      ...és alig 24 óra telt el... gyorsan változik a vélemény, amerre éppen megy a piac...

      AD! Gratulálok a low értéke majdnem tickre pontos lett.

      Delete
    20. most éppen 263,1, szerinted?

      Delete
    21. Csak egy kérdés, lehet költői:

      Segít ez valamelyikötöknek valamit a kereskedésében, abban, hogy sikeres legyen, fejlődjön, tanuljon?

      Delete
  4. A cc teljesen kiakadva a T.T eladásban a naposon :) Pár forintot mehetett volna még...de nem

    ReplyDelete
  5. Már nagyon vártam a végét, mert jól belehetett vásárolni belőle és Elindult a korekció.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. eurusd: esélyes, hogy megyünk még egy nagy kört felfelé a mai nap

    ReplyDelete
  8. Réssel nyitás :D, ahogy pénteken vártam...

    ReplyDelete