Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday, 22 February 2014

OTP - Napos

Úgy tűnik az exp. flat b gondolta jó volt, ezek szerint a mélypont volt b és most c megy felfelé. Exp. flat jelentőse, hogy erős a trend irányába a piac!

OTP napos chart:

117 comments:

 1. Végre már 1 pluszos elképzelés,és nincs mellé alt verzió, mert az rögtön agyon is ütne mindent.
  13 -i BUX H4 elképzelésem még tartom,amit küldtem.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én viszont mutyiszagot érzek ezzel a pénteki felhúzással. Hati záró nap volt.. Óráson, és jó néhány Tf-en megcsinálták a helyet lefele. Napost RSI innen felfele nem igazán szokott fordulni, viszont lefele már jó párszor kreált egy-egy 200 pontos esést. Én részemről a héten nem felfele, hanem 4050 környékére várom első körben. 4240-250 körüli csúccsal.

   Delete
 2. Mtel esetében jó eséllyel lehet most skalponi a piacot, 4/b indulhat hamarosan délre, melynek célára a pénteki low könyékén van, b hullám tud nagyon gyors is lenni, érdemes rá figyelni, főleg, h letelt az első óra

  ReplyDelete
  Replies
  1. jó reggelt!
   remélem nem fázol? :-))

   Delete
  2. ma igen, nem megy a fűtés, éjjel azért hideg volt :)

   Ilyen a net: 11 után írtam, hogy egy ED mehetett fel c-ben az elmúlt órában, ha igaz, akkor el kell indulnia az esésnek, nem ment át ahogy látom, miközben:

   Közben Mtel el is indult lefelé

   Delete
 3. MTel órás bearish sling esély! 10 gyertyás

  ReplyDelete
 4. Volt ellenzőm aki azt kérdezte anno- mire, de úgy látszik még is bejön, én teljesen másképp és mással elemzek és más nem szokványos dolgokkal is összenézem.
  http://s20.postimg.org/jv7nqjsb1/DOWIW12_26.png
  http://s20.postimg.org/m9uxx8j65/SPXmost_12_26.png
  Októberi......
  http://s20.postimg.org/iivaj045p/SPXD10_20.png
  Folytatás is meg van ,remélem az is bejön,de érjük el előbb kb ezeket a szinteket.
  BUX H. nehezen, de alakul :-)) eddig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bux odra kivancsi lennek, h mit latsz bele. Ez a forgalom nelkuli tokoles kezd az idegeimre menni. Kereskedni sem lehet.

   Delete
  2. Buxban volt egy fordulós jelzés, naposon, léptem ma de túl gyorsan zártam, hatit megrántották, nagyon.
   Kell emelkedés, nem volt korrekció, elég rég, bár ez az indok, nem lehet keteskedésre okot adó dolog,

   Mtel nagy kérdés, zavar a magas rsi, olyan, mintha szeretne még egy kört, miközben hetesen csati tető, és inkább folytatólagos szignál, mint fordulós, hét végére kiderül, de usaban sokazor szívatott meg hasonló szitu

   Delete
  3. „Róma sem egy nap alatt épült fel”, és ugyanígy, a fontos ármozgások nem fejeződnek be egy nap, vagy akár egy hét alatt sem.
   Vannak előre megfogalmazott szabályaim, amiket én betartok.eddig megvan az eredménye,stop bent van,mit veszthetek>semmit!.Tudom mit csinálok.
   Szabályokat magatoknak kell felállítani és ezt be is kell tartani.
   Sok minden van itt a háttérben,komoly jegyzetelés stb.nekem ez a munkám,gondolom ti is nem csak bejártok dolgozni,valamit" termelni" is kell amiért a fizetésed kapod.
   Képesnek kell lenned döntést hozni. Ha arra vársz, hogy más döntsön helyetted, vagy mindig újabb megerősítésre vársz, akkor el fog úszni a lehetőség.Munkára is vonatkozik.
   BUX ha .....bejön, majd mutatom ahogy mondtam.

   Delete
  4. A jó időzítés nagyon fontos…a türelmetlenség pedig nagyon költséges!
   18153-tol long,Van terem dönteni ha harmadszor is lejönne,esetleg van e értelme megint belevenni,vagy dobni kell.-ez indiktől és egyéb mástól is függ.

   Delete
 5. De megint csak nem akarok okoskodni,Előtted a chart,rajta van minden,csak meg kell tanulni leolvasni róla mindent, és le kell ke res ked ni .
  Sok sikert mind ehhez,ezt magatoknak kell megoldani,más fejével nem tudsz gondolkodni.
  Joccakát.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oké, ez világos, csak érdekelt volna, h mit látsz, mert én pont ezt vártam, ami ma történt, azt hittem vmit elnéztem, csak tanulni szeretnék.. 20 konti shortot ma zártam is 500 ról. még van 30, kíváncsian várom a folytatást.

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
  3. Grat,...Ez nekem nem meglepő,írtam is ha lejönne harmadszor,hát lejött,semmi gond.
   Mai nap nem voltam,dolog volt.

   Delete
  4. Köszi, párszor már fordult innen 17.500-17.700 környékéről. Ha most is megteszi, zárom a többit is, de longot már nem keresek benne.

   Delete
  5. Én meg azt keresem,de majd reggel átnézem a lehetőségeket

   Delete
 6. Tegnap írtam, de nem ment át, esésre számítottam a buxnál, normál indexet néztem, hatit rámtották meg. Fhb longok voltak még, ma zártam nagy szenvedés után, mert qwa szar a net, mtel shortok vannak 347 és lejebbről, a tegnapi daytrade kicsi minusszal zártam, nem esett be, utána meg későn léptem, ker ktg

  Amire utaltam, h sokszor lorán zárok, de mem baj , kicsi profit jobb, áint a nagy bukó

  ReplyDelete
  Replies
  1. Már beszéltem Lacival erről, hogy mi a javaslata, napi 100-200 usdt hagyok bent, ez havi szinten sok, ez nyilván hiba, kiküszöbölhetöü

   Delete
  2. Nem indul el a markers felület, gondolom a sáv, múltkor az amcsik is panaszkodtak, hogy még az interkontinentálban is hol van hol nincs net

   Delete
  3. Srácok! Lát valaki rendes mtel chartot? B háromhullámban ment ma le, vagy 5. Hol álljatunk óráson, tud valaki, vagy van valakinek vékeménye?

   Delete
  4. szerintem 3 ment le, investingen nézem

   Delete
  5. Azt látom a telón én is, de új mélypontot várok, h kiderüljön mi az irány, ez nem jött, meg zárni akarom a pozik egy részét, de normál chart nélkül nem áegy

   Delete
 7. Sz'tem Mtel dolgában most túl kis TF-et néztek.

  ReplyDelete
 8. SP-ben gyanús, hogy ED formálódik M15-ön. Most mehet fölfele az utolsója?

  ReplyDelete
 9. Mondj valamit akkor, h látod, én vak vagyok, nem megy a net, csak ilyen chatre elég, talán. Naposin szünetgyertya volt tegnap, szerintem ma is, 320-ra várnám kb, de előtte még lehet egy up

  ReplyDelete
  Replies
  1. Addig is egy kérdés: hátha fejből myomja valaki, tshortnál max. 30 napig tartják, ugye? 20-án ültem bele, de adott esetben kivárnám a pakk felével a korrekciót, mert a 270 környéke elég vonzó

   Delete
  2. Szia Ad!
   Mtel napos popgun. Ma volt outside bar.
   02.24. max: 334 - min: 327
   02.25. max: 337 - min: 326
   záró: 328
   Napos RSI (56) MA9 alatt.
   Holnap eldurranhat a kispuska! :)
   Úgy emlékszek, hogy holnap délelőtt nincs semmi halaszthatatlan programom, szóval ha szeretnéd mélben tudom neked közvetíteni a történéseket mtelről.
   üdv, Nono

   Delete
  3. Köszi, lehet szükség lesz rá, ma találtam egy kávézót 40 percre gyalog, szerintem amíg az aksi bírja ott leszek:-)

   Popgun, szép észrevétel, örülök neki, mert még van shortom, ma csak 1/3 alatt ment el 327-n. Én nem láttam, igaz chartot sem nagyon.

   Egy kérdés van, nem néztem utána, anno én 3 gyertyából álló alakzatot azonosítottam popgunként. Az első gyertya (vagy középső) attól inside, h az előtte lévő befogja, az outside pedig az előzőt fogja be. Amit mondasz az csak kettö, ennek már régen utána akartam nézni, h mi az igaz. A tapasztalatom, h ilyen esetekben a következő gyertya jelen esetben még magasra tud menni, ebben is gondoljozom, mint c, esetleg.
   Egyébként a pénteki után, a tegnapi már belépési értékkel bírt :-) meglátjuk holnap mi kesz, popgun trendirányú belépő, a kérdés, h mi a trend :-) ?

   Delete
  4. Telekom: túl fragmentált a chart napos alatt (részben még a napos is), alig látszik valami. Kisebb TF itt szerintem inkább félrevezető lesz, mint segítség. A 320 mindenesetre jó lehet, de a magam részéről tartom a pakkot utána is, meglehet, akár 200 környékéig.
   A heti/havi alapján egy ék játszhat, szerintem ED. Az ötödik hullám hiányzik. Ha lesz alkalmam, majd nézek valami log chartot is, de most én se a szokott helyemen vagyok.

   Delete
  5. Hümm, lehet, hogy mégse... Az új hely előnye: itt megy néhány olyan dolog, ami a szokott helyen nem volt elérhető, az eredmény pedig:
   http://keptarhely.eu/view.php?file=20140225v01e2u6rl.png

   Delete
  6. Jeffrey Kennedy féle popgun: two bar pattern. De elnézve hogy ő miket jelöl popgun-nak, ott mindig van egy külső, majd egy belső, majd ismét egy külső gyertya. Viszont ő a belső és a 2. külsőt hívja popgun-nak.
   Egy kis plusz infó a mtel-hez / popgun-hoz:
   pénteki adatok: 2014-02-21 345.0 324.0

   Amúgy arról van tapasztalatod, hogy mennyire megbízható ez az alakzat?
   Mindig a piacnak van igaza, szóval majd holnap kiderül! :)
   Szóljál ha kell vmi!

   Delete
  7. Ahogy olvastam leírásokat az inside, outside barokról, azt írták, h attól inside, h az előtte lévő gyertya befogja, az általa mutatott alakzatoknál pedig 3 gyertyát mutat.
   Ezért merült fel a kérdés, mert én korában a hármas egységet néztem

   A trend kérdés, trend irányába megy el, vmelyik tfn nagyon magas volt az rsi, bull zóna, azt hiszem, de nem tudom hány gyertya
   Tapasztalat, nagyon megbízható, szeretem, ha észreveszem és tudom a trendet lövöm, bár usában meg szoktam várni, higy ne tetőt vagy aljat találjak el, ezért néha lecsúszok róla, viszont a korrekciók szetetik elérni.
   Meg kell nézni nincs e esetleg slingshot is, emlékeim szerint lehetséges, még akkor is, ha esetleg nem teljes csak kvázi, egy pont még sokszir belefér, v egyenlőség

   Delete
  8. Depriv, nagyon igazad van, nekem a beszállót hetes mutatta, pontosabban az adott bozonyoságot a 80-20hoz, ott tiszta volt a kép

   Delete
  9. Deprív, havi chart? Érdekes elgondolás, ráadásul rsi 40-ről horgolgat, de nem látok dzz-t az alakzatban, ellenben a forgalom meggyőző

   Hsz esetén 40-60 között van rsi, de ez myilván tf választás kérdése

   Delete
  10. Sziasztok!
   Popgunhoz minimum 3 gyertya kell, de gondolom nem volt ez kérdés. Ugyanakkor több gyertya is pogunhoz hasonló valószínűségű setupot ad. Itt úgy értem, hogy egy gyertya teste sok következő gyertyát is elfed. Sokkal nagyobb a valószínűsége, ha egy outside kanócra nem lép az ember poziba, csak kinti zárás után.
   De ez mindkét irányban elsülhet, lásd legutóbb pannergy, amit AD linkelt, ő felfelé várta az elsülést, de gyakorlatilag egy popgun lett lefelé.
   Nyilván kontextusba kell helyezni az aktuális helyzetet mindig a célárak tekintetében.

   Delete
  11. Szia CJ!
   Igen, most is hasonló a helyzet, mindkét irányba elsülhet!
   Valamilyen indi formációt szoktál figyelni popgun-nál, ami segíthet vagy csak kinti gyertya zárást?
   Ad!
   Még a végén hazajössz és értékelni fogod T-offline-t!? ;-)

   Delete
  12. Jaj, ez övön aluli volt :-)

   Ez a popgun kérdés, lásd Jeffery leírása, aki kétgyertyás alaktatról beszél, illetve a megjegyzésem hozzá

   Popgun trendirányba sül, meg kell nézni rsi-t, hol tartunk, ezért kérdeztem, h b vagy 5. jön lefelé. 5 után éles a észak! jöhet

   Gondoltam is tegnap este, h ha ennyire egyértelmű fordítva kötöm be, mert olyankor a másik irányba megy el

   Delete
  13. Bocs, magas labda volt! :)
   Ha jól emlékszek, holnap nyitás előtt Mtel gyorsjelentés....

   Delete
 10. Ad, ezt kár, h nem láttad, pedig szépet esett a bux.. Amúgy 30 nap. Átkötni nem tudod?

  ReplyDelete
 11. Vmit láttam, de ezért zártam tegnap, a hatit előtte felrántották, korrekciós csatornáról fordult le. Van egy szabályom, ha 3. hullámot feltételezek és a 3. hulláma nem töri a korrekciós csatornát, akkor az nem forduló, 5. után zárok, csati tető elötT zárás, bár néztem az 1212 lehetőségét

  ReplyDelete
  Replies
  1. Richter lehet elindult délnek? 5. Hullám?

   Delete
  2. Szia Ad!
   Nálad mi lenne a célára az 5.-nek? Vagy kérdezhetném úgy is, hogy mi a tf.?
   Sipi

   Delete
  3. Naposon A vége környékén járhatunk.
   Sipi

   Delete
  4. Bocs Sipi, válasz helyett töröltem a kérdést, sajnos csak szűk a net itt, 10 évvel le vannak maradva, hüoye konstrukciók vannak és nincs korlátlan net.

   Szóval telóról megyek.

   Anno 4100-et gondltam min korrekcionak, majd 3800-at, de nem látok chartot

   Delete
  5. Bocs Sipi, válasz helyett töröltem a kérdést, sajnos csak szűk a net itt, 10 évvel le vannak maradva, hüoye konstrukciók vannak és nincs korlátlan net.

   Szóval telóról megyek.

   Anno 4100-et gondltam min korrekcionak, majd 3800-at, de nem látok chartot

   Delete
  6. Vagy mégsem? :-)

   Szerintem beszálló volt shortra az a sok gyertya, nr7-es jelzés, kb emlékeim szerint

   Delete
 12. mire láttam a helyzetet, csak kiraktam célárhoz 321-re, mire láttam mi történik, már el is vitte, a 347-es pakk maradt.

  ReplyDelete
 13. írtam döcög a net, nem is ment át, piac előtt vagyok, ránézésre b ment le, de nincs bizonyosság, ráadásul első óra.
  Mikor láttam az investinget (ker rendszer rohadt lassan indult el), még akartam rádobni 326-nál, de fontosabb volt kitenni a megbízást, ha fordul... jó döntés volt

  Közben Richter célár közelében...

  ReplyDelete
 14. Richter a bux miatt is fontos, Ha Mtel kész az 5 hullám, richter szintén, talán mol (a chartok letöltése nem műkszik rendesen), akkor jöhet végre a korrekció felfelé

  Ha ez a bux elindul és 3. nagyon durva lesz (akkor kimaradok az 5000 pontból....)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miért maradnál ki? Túl gyors lesz?

   Delete
  2. csak ne maradj ki! meddig mehet a korrekció? szerintem sok nem lehet benn, max 5-600 pont....

   Delete
 15. Mtel naposon fordult le 70 feletti rsi-ről, igaz 3 gyertyát sem volt a zónában, legyetek óvatosak vele

  ReplyDelete
 16. MTEL-t 20 napos mozgó fogta, van itt valaki?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ráadásul bollinger közepe, ezt itt támasz, egyértelmű, naposon

   Óráson a korrekció nagyon szélesnek tűnik négynek, nem lehetetlen, de ez lehet vmi más

   OTP 4140 környéke lehet a c/2, ha még van ereje felfelé menni

   Delete
 17. hogy ne lennénk, feljebb írtunk is

  ReplyDelete
 18. tartom továbbra is, amit kb 2 hete írtam, hogy bux 17500 körülről fog korrekciózni, ehhez még otp-nek el kell mennie 4000 környékére

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kezdek félni a várakozásaidtól, OTP-t megütötték... igaz, csak az első óra volt, lássuk, h hol zár a gyertya, illetve mi lesz a bolondok homokozója után

   Delete
  2. :-))) elutazásod napja óta otp short certijeim élesek, ettől nem mostanában válok meg!

   Delete
  3. Ad! Én is oti shortban! Jeleztem is, hogy nem értek egyet a C-vel felfele... ;)

   Delete
  4. én azért még figyelnék! :-)

   Delete
  5. Stop bent... max fagyipénz lesz belőle...
   Ma ráadásul MSCI is van...

   Delete
 19. Mindjárt ott van, de vigyázni kell, nehogy egy LD jöjjön lefelé, nagy szarul néz ki a piac

  ReplyDelete
 20. azért ez az Mtel még okozhat meglepetést 320 alatt ma, meglátjuk, egyelőre kemény támasz van 320-n

  ReplyDelete
 21. nagyon zz szaga van az mtel esésnek

  ReplyDelete
 22. Nekem Másodlagos volt,meglátjuk mi lesz belőle

  http://s20.postimg.org/ct6bql05p/BUXD0224_Flag.png

  ReplyDelete
  Replies
  1. Most itt tart
   http://s20.postimg.org/ssoza4w7h/BUXFlag_0226.png

   Delete
  2. üdv.
   kíváncsi lennék tartod még a longkat?
   (153 és 403)
   zsozé

   Delete
  3. OTP -Á.NY long meg van,.....hati profitvédő stop kiütött tegnap .Semmi gond.
   Láttam a Flag -et is hogy épülhet,most várom mi lesz belőle,mert megint van más verzió is.

   Delete
  4. kösz
   :)
   zsozé

   Delete
 23. üdv.
  kíváncsi lennék tartod még a longkat?
  (153 és 403)

  ReplyDelete
 24. Sziasztok!
  Ha már popgun: oil órás kialakulhat egy popgun, letörést várok, megvan hozzá Elliotti befejezett zz a=c-vel, nagyon jó r/r-t lehet lőni, ha letörik, 100 körüli célár a minimum elvárható korrekció esetén is.
  Nézzük mi lesz.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szia!
   Érdekes meglátás, köszi, h írtad. Én is pont figyelem az olajat, de én azt néztem, hogy egy flat korrekció után épp impulse megy felfelé. Ez pont ellentétes irány.

   Delete
  2. meglátjuk, még nem zárt az alakzat. 16:30kor adat, ami nagy elmozdulást is okozhat.

   Delete
 25. nagyjából BUX végzett, vettem longot...., még csak keveset

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nagggyon laza vagy :-))

   Delete
  2. Szerintem is, bár longot még nem vettem, de a shortokat zártam, egyelőre kivárás, a héten már lehet, h nem szórakozom vele

   Delete
  3. oszt maj kiderül mi lesz....

   Delete
  4. Egyszer élünk,....így mulat egy igazi Úr!

   Delete
  5. :-)))) no de azért figyelünk és stoppolunk is...

   Delete
 26. Amilyen tempóban fejlődik, az SP ED-gyanús alakzata ma OT fázisig valszeg eljut, de lehet, tovább is.
  Lehet, érdemesebb extrém óvatos üzemmódba kapcsolni, amíg ki nem derül, hogy mit akarnak.

  ReplyDelete
 27. Lazák vagytok, én meg csak az fhb-t és az mtelt figyelgetem. Richter sajnos nem mertem meglépni, otp és bux nagyon kusza, kivárás, dollár szintén. Net nélkül csak addig vok, amíg az aksim birja, ez most kb 4-5 óra full lemerülésig

  ReplyDelete
  Replies
  1. Akkor ezért nem voltál "egyszercsak"? Nincs töltési lehetőség? Fhb-t néztem én is zárás előtt, aztán meggondoltam magam, USD-re már nem is tudtam figyelni. Férfi vagyok. A feleségem azt mondja nem tudok egyszerre két felé figyelni! Pedig ha tudná...! Akár több felé is!:-))))

   Delete
  2. B+ imi boy, téged még a feministák bitófára juttatnak ezért, de a himsovinisztáknál király lehetsz! Egyszer mondja még nekem egy nő, h nem tudok, csak egy dologra figyelni :-) , ez nem igaz, 4-5 chartot szoktam nézni :-)

   Láttam egy dugaljat a kávézóban, de itt még lakáson belül is nagy a szórás, nincs egységes, tegnap kezet is ráztam Mr. 220 - szal, mikor egy átalakítót kellett kivennem, még jó, h a "jo" kézzel nyúltam hozzá, mert a nyakamig felszaladt... Egyébként meg mennem kellett vásárolni, kb 30 perc maradt a laptopon és egy óra a telón :-)

   Delete
 28. Na csak vigyázz az ismeretlen lukakkal! :-)))) Inkább vegyél egy másik átalakítót.
  Jó éjszakát, holnap nehéz napunk lesz!

  ReplyDelete
  Replies
  1. És mitől lesz nehéz...(vagy kitől?)
   Nektek is joccakát

   Delete
  2. Királyi többest használtam, nem helyénvaló!:-))
   nekem biztos nehéz lesz. Munkahely!

   Delete
 29. Telekom:
  http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/nem_okozott_meglepetest_a_magyar_telekom.2.195892.html

  ReplyDelete
 30. Jó reggelt, ismét online!

  Mtel ma megnézheti a tegnap említett 320 alatti szinteket, akár, naposon erre hajaz a kép.

  FHB, nagyon bull, nem mertem beleshortolni, sőt amíg ilyen magas tf támogatottsága van a papírnak long irányba RSI-n nem is fogok, lehet c indult lefelé.

  USD, szépen elment, nem léptem időben, no de ez nem baj, nem volt 8020

  Richternél bár volt célár, nem tetszett, amit rsi-n láttam, szintén nem megy a kontra long, még

  ReplyDelete
 31. M Tel lehet ed lesz, már tegnap nézegettem, de a felfelé ZZ-ről való lefordulás most ebbe az irányba mutat.

  ReplyDelete
 32. Na találtam valami beállítást, h tovább növeljem az aksi kapacitását, sajnos már két éves a gép, így nem bír olyan sokat, mint az elején... 90% - 4 óra 10 perc, ma lemeríttem :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. zártam a tegnapi hati longjaimat.... "fagyi"

   Delete
 33. OTP nagyon szarul néz ki, májusban írt ed mehet lefelé, március végére 2700 alá, csak egy f.ing jó korrekció nincs, megfelelő triggerrel beszállónak, de hát erre is számiítottam, meg kell nézni, hogy milyen alakzat volt 2008-ban, de ja vum van

  ReplyDelete
 34. OTP-ben egyébként volt egy napos sling, az megy most délnek, nagyon bear a papír...

  ReplyDelete
 35. 4001 volt az alj, innen lehetne korrekció

  ReplyDelete
  Replies
  1. b+ nem látom át, hogy mire gondolsz, mi a számozás...

   Heti HS????

   Delete
  2. v egy f.ing LD lesz a tetőről?

   Delete
  3. kisebb tf-n én azt látom, h nincs kész a lefleé

   Delete
  4. a p..csába, zártam az otp shortot 4004-en, ez most benne marad...:-((

   Delete
 36. Na Imi-boy a munkahely az, amit itt teljesen elfelejtettem...

  Remélem hamarosan végleg megtehetem, egyszerűen tényleg kezdem elhinni, amit mondtak a külföldön élő ismerősök, vagy akik külföldön voltak hosszabb ideig, h Mo a qwa pesszimista, szar hely, szörnyű ezt kimondani, amit itt tapasztalok az az odafigyelés a másikra, akár helyi, akár idegen, nem búval btak az emberek, segítőkészek, végtelenül nyugottak, türelmesek, nyiltak, pedig kevés a kontaktom velük. Van egy öregúr, tegnap is itt ült velem szemben, 3 óra alatt megkávézott, szépen lassan, nézelődött, no para, stressz, más a kisugárzása..

  ReplyDelete
 37. Csak ketten vagyunk ma itt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vagyok én is, de csak szőrmentén.
   OTP-ről teljességgel lecsúsztam, most inkább a DAX-ot vizslatom, ode kellene egy felszúrás 750-800 közé, beszállónak.

   Delete
 38. Jó reggelt, Én is itt vagyok, csak figyelem, h mit művel az otp-tkom páros. Picit korán zártam a shortokat, de az már legalább a zsebemben van. :S

  ReplyDelete
 39. Új bejegyzés.

  OTP, elő kell venni a 2008-as ábrát, lehet valami hasonlót csinál, nem tudom, hogy itt van-e nálam Jordániában, esélyes, hogy nincs, de kutakodom egy kicsit, mert fontos ábra, lehet a dropboxomban még benne van a tréningről. egy hónapja van, hogy jól beverjék, lehet 3/3 indult, de nem hiszem el, hogy ennyire nincs korrekció...

  MTEL egyre nagyobb az esélye, hogy ED lesz lefelé 5/3/a mehet lefelé

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szia Ad!

   Fentebb írtad, FHB-ban C hullám indult.
   Hova várod a C hullámot?

   jvgb

   Delete