Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 6 September 2012

OTP

Úgy látom a piac mindig a második verzió mellett dönt kis tf-n, ahelyett amit elsődlegesnek gondolok, immár második napja.  Lehet a mai mozgás egy megnyúlt 5. hullám, de ami biztos, mint ahogy írtam is, ez nem c of (b) hullám, (c) hullám valószínűleg 3.500 környékén befejeződött. Kis tf-t nem teszek most fel, inkább a szombaton feltett hetes ábrát friss adatokkal.


Illetve a korábban feltett másik:


Az RSI elég bullish képet mutat, de tudjuk, hogy az utolsó gyertya még nem kész.

10 comments:

  1. A hetes ábrán, ami látszik az még lehet a zöld verzió szerinti kioldalazás.

    A nagy képen a piros ED verzió szerinti esést nem tudom kizárni, a következő napok, hetek mozgása eldönti, hogy melyik verzió lesz, ha nem tudja a piros szaggatott vonalat átvinni nagyon gyorsan, akkor el kell vetni a kék, azaz a nagy képen a zöld ED verziót

    ReplyDelete
  2. hahó!
    senki sem nincs itt? :-)

    ReplyDelete
  3. itt vagyok, de csak lesek... charlie tegnapi ütős rajza a forgatókönyv? az kb 4000????
    még ma?

    Forcag

    ReplyDelete
  4. sziasztok

    én is itt vagyok de szintén pislogás..

    dax-nál úgy tűnik az ED verzió is kuka... (vagy ez beleférhet még ED 3-ba??)

    ReplyDelete
  5. Charlie!

    Érdekelne az elgondolásod nagyobb tf-n, az, hogy minek a részének gondolod ezt a kombinációt? (korrekció, ED le, ED fel)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lehet Charlie már issza a finom söröket a sörfesztiválon!

      Delete
  6. szia ad....oszinten,nagyobb tfen annyi variacio lehet hogy gozom sincs inkabb bele se megyek...kisebb tfen figyeltem meg hogy a felfele mozgas a buxnal de foleg a hatinal latszodott hogy nem impulziv...ezert gondoltam tegnap hogy hatinal es otpnel is wxy lehet...arra en sem szamitottam hogy ilyen gyorsan lerendezi...otp napos,tul keppen ebbol indultam ki tegnap de egyaltalan nem biztos hogy helyes..
    http://kepfeltoltes.hu/120907/OTP_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  7. Csak azért kérdezem, mert a nagy képen egy ideje nem lep meg a piac, a kicsin sikerül neki. Azt hittem van egy egyértelmű big picture-d.

    Korrekciók mennek, a mostani mozgás alapján kezdem a lefelé menő ED-nek adni az esélyt, egyre jobban. Hétvégén felvázolom, hogy mire gondolok. Addig röviden: Az ábrádon X-nek jelölt hullám, kis kompromisszummal el tudom fogadni, hogy egy hsz, ráadásul időben ideális szinten fejeződött be, forgalom csökkent, igaz a csúcsoknál nem volt minden esetben kiugró. De ha az ott hsz, akkor a mostani felfelé kör az utolsó lehetőség! Ezt erősíti a MOL ábrája, ami inkább A (LD)-B szerkezetnek tűnik eddig, illetve felfelé egy c mehet. Időben ennyire elnyúló korrekció csak egy ZZ közepén lehet, 1-2-nek időben sok. A záró diagonálhoz egy nagyon kemény emelkedés kellene és átütni azt a fránya 4.000 körüli szintet (szaggatott piros), de az arányok épp csak oda mutatnak, azaz vagy lesz olyan extra megnyúlás, ami ismét mindenkit megszívat. Hetes chart nagyon bull, egy horog hetesen szép emelkedést hozhat, szóval nem egyszerű, Elliottnál a legnehezebb a korrekció, de már 4 éve abban mozgunk, szeptember óta, majd egy éve, meg valami borzalom.

    Néha irigykedem a nagyokra, anno impulse-k mentek minden szinten, könnyű volt elemezni, régen láttam minor szint felett impulset...

    ReplyDelete