Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 30 July 2012

OTP - várakozás

Hetes, napos ábrán nincs változás a korábbi leírtakhoz képest. Órás ábrán jelent meg valami, amiről nem tudom eldönteni, hogy 3/5 vagy 5/5 pozícióban foglal helyet. Amennyiben 5/5, akkor komoly eséssel kell számolni. Egy ED látható, de sajnos a pontos helyzetét nehéz belőni, az indikátor képén rajzolódott ki az ék, amihez hasonló a bux grafikonján is feltűnt, adott esetben egy a hullámmal mindkettő elérhette a kiindulási pontját. Azért írom, hogy adott esetben, mert az ábráról nem tudom egyértelműen az első hullámot meghatározni, ezért is a fenti két elgondolás.

OTP órás chart:


Hangsúlyozom, hogy az egyik lehetőség. Egy mélyebb és hosszabb elmélyülés több tf-n segítene a megoldásban, de sajnos erre most nincs időm. Amennyiben 3/5, akkor a tegnap felrakott napos ábrára nagyon nagy az esély. Sajnos mentési problémám támadt, ezért újra kellett rajzolnom, íme:

Több piacra ránézve, úgy látom, hogy egy erősödés még belefér a teljes képhez, ezért most nagyobb eséllyel arra tenném a voksom, hogy az emelkedés 3/5 hullámában láthatjuk az ED-t.

1 comment:

  1. AD!

    Melyik OTP napos van érvényben, mert a kettő nem stimmel... egyiken 3650, a régebbin 3550-nél húztad a vonalat...

    Üdv,

    Forcag

    ReplyDelete