Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 4 April 2012

Bux - szerda

A napos képen nagy eséllyel az A-B-C (W)-X-A verzió fut, melynek második A hullámában lehetünk, ami egy LD. Ez alapján ma újabb, de korlátozott esés jöhet. Az 5. hullám végén azonban nem érdemes longba lépni, figyelni kell a piacot, mert a B hullám jelen esetben hsz is lehet és egy egyszerű oldalazás következhet.  Van még egy-két lehetőség este összefoglalom.

Figyelem! Naposon a csatorna közép foghatja az indexet, támasz. Óráson az LD esetében sem lehet a 3. hullám a legrövidebb, ezért nagyon nagy esésre ma nem számítok. (a verzió szerint 18.000 alá nem mehet).

Bux napos chart:




Bux órás chart:






Kisbetűkkel írom, kicsi eséllyel lehet a tegnapi lefelé kör egy exp. flat, de ha ma új aljat üt, akkor el kell vetni. Éppen a határon állt meg... Az LD jobb lenne,  mert nagyon jó kereskedési lehetőségeket kínál majd, hiszen pozíciója korlátozott.

31 comments:

  1. Sziasztok / Szia Ad !

    Bocsánat a bugyuta kérdésért. De itt hol van pontosan az LD (milyen értéktől indul, és az LD mennyire van már kész) ? Tényleg nem látom át.

    Ami a második ábrán van ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, második ábra. Csúcsoktól 1-2-3-4. Nem a 0. pontól kell meghúzni, mert az nem helyes.oké így?

      Delete
    2. OK, köszi, viszont akkor egy dolog hiányzik nekem belőle : az 1-es és a 4-es hullám hullámtere részben nem fedi egymást (nincs átfedés). Ez nem LD feltétel ?

      Delete
  2. Pici tf-en szerintem egy kis felfele kori jön hamarosan 18.900 környékére (egy 4. hullám), utána megint egy kis esés mai alj közelébe (egy pici 5. hullám lesz).

    ReplyDelete
  3. üdv

    Most már nagyon bízom ebben az LD-be mert a 19200-on nyitott shortomat passzoltam 18850-en.

    TWER

    ReplyDelete
  4. piacmozgato hir lehet ma a magyarral kapcsolatban...
    "Az európai biztosok akár már ma is megfogalmazhatják véleményüket a magyar ügyről. Nyilván ez lehet a legfontosabb hír a mai napra nézve. Ha úgy döntenének, hogy Magyarország jó válaszokat adott, akkor az Európai Bizottság is rábólinthat a magyar tárgyalásokra az IMF-fel. Az pedig azt jelentené, hogy a június 22-e előtt lehetne hitel-megállapodás (az Ecofin ekkor tárgyalja újra a kohéziós források befagyasztását), és az EU által elfogadott magyar költségvetés, kiigazítás. Ez pedig azt is jelentené, hogy a válságadók megszűnnének, s a kockázati prémium csökkenne – vélik a közgazdászok.

    A fentiek pedig az elemzők szerint emelkedést indukálnának a részvénypiacon, még akkor is, ha a nemzetközi hangulat enyhén negatív. Ráadásul a MOL és a Magyar Telekom esetében néhány 10 milliárddal magasabb nettó eredményt jelentene jövőre, és a bankok esetében is nőne a valószínűsége a kisebb bankadónak. Érdemes tehát figyelni, hogy mit mond ma az EU a magyar válaszra."

    ReplyDelete
  5. A döntés később lesz. Most jelent meg a cikk.

    http://www.portfolio.hu/gazdasag/kesobb_dol_el_magyarorszag_sorsa_brusszelben.165283.html

    imi-boy

    ReplyDelete
  6. marad a bizonytalansag...
    "A kedd esti hírekkel ellentétben az Európai Bizottság szerdai ülésén nem döntött a Magyarország ellen folyó kötelezettségszegési eljárásokról. A Húsvét miatt várható brüsszeli szünet miatt még pár hetet kell várni a fontos bejelentésekre. "

    ReplyDelete
  7. Hírekkel kapcsolatban lehet, hogy a nagyobb hírekkel megvárják a 4 napos hétvégét, hogy nagyobbat üssön egy hír, és majd kedd nyitóban réssel lehessen csak lereagálni.

    ReplyDelete
  8. Vissza térve a piacra a BUX jól tartja magát eddig az LD, még nem dőlt meg különben a hatinél és a DAXnál is bullis diverenciák vannak óráson.

    TWER

    ReplyDelete
  9. egy dolod aggaszt, az ld gyakran keverhető az 1.2.1.2 formációval...

    ReplyDelete
  10. Sziasztok!
    DAX

    Kereskedési ötlet: vétel: 6863 pont, célár: 7050 pont, veszteségvágás: 6830 pont, hozam/kockázat arány: 187 pont (2,7%)/33 pont (0,5%)=5,7.

    ReplyDelete
  11. DAX vételi ötletünk stopja 6830 ponton aktiválódott, 33 pontos veszteséggel zártuk pozíciónkat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezért én most vettem.

      TWER

      Delete
    2. Indoklás RSI már 10'-esen bull, félórás még hezitálás stoki bull.

      TWER

      Delete
    3. Folytatás ekkora cél ár nálam nincs, mert valamilyen 3. hullám jött le, max. 6880-6900-ig megy el, onnan short.

      TWER

      Delete
    4. Sokat írok, nem volt rossz az az alyánlás mert ha 6850 fölött fordul élég agódva néztem mert egy másik számlán hosszú távú shortom van és ha ott fordul bizony nem lefele lett volna a 3. hullám hanem északnak és bőven 7200 fölötti cél árral.
      Így él a hétvégi előre jelzésem 6250.

      TWER

      Delete
  12. Nem volt hosszú életű!:-(

    boy

    ReplyDelete
  13. Kérdés, Az alapozo tanfolyam is a Markó u 18-20sz alatt lesz mert ez nincs feltüntetve

    To

    ReplyDelete
  14. Szia To!

    Igen.Bp.Markó u.

    ReplyDelete
  15. DAXTS23 +50%-on van! Remélem volt olyan aki meglépte!? :-) TWER???

    boy

    ReplyDelete
    Replies
    1. A TS 23-ON be vagyok ragadva, de TS 24 pl. ma is volt zártam, folyamatos, most TL 31-en van onnan ahol hócipőéket ki vágta a stop.

      TWER

      Delete
    2. Ez a hati vételi jelen van RSI alapján óráson.

      TWER

      Delete
  16. Szia To!

    Ha van kérdésed van Drian875@gmail.com-on elérsz.

    ad

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi,de tudatlanul néhéz ügy

      Delete
    2. Kicsi szomorúságot érzek benned! Kérdezd meg a többieket, mindenki az alapokról kezdte velem együtt másfél éve.

      Szerintem - most magunkat reklámozom (!) - az alap tréning pont arról szól, hogy kicsi pénzügyi kockázattal segítsünk elindulni. Az ár nagyjából megegyezik egy veszteséges ügylet árával (egyéntől és kereskedési tőkétől függ), amiért cserébe kapsz egy magyar nyelvű anyagot és elmagyarázzuk 6 órában az alapokat, ez az elinduláshoz elég.

      Akkor sincs baj, ha ehhez még nincs elég bátorságod, ajánlom a blog jobb oldalán elérhető linken Prechter könyvét, illetve Cimballi oldalát (myelliott.blogspot.com), kérdezz nyugodtan, ha nem is én válaszolok a fiúk, lányok megteszik, mert általában gyorsabbak:o) Mi így tudunk segíteni egymásnak. Nincs rossz kérdés! Kérdezz nyugodtan!

      Delete
  17. Új chart, míly meglepő:o)
    Szerintem vételi jelzés még nincs, 10'-est néztem, közel lehet hozzá, de még nincs.

    ReplyDelete