Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. április 3., kedd

Bux - gyors

Felrakok egy elképzelést, ami szerint nagy képen egy LD jön lefelé, reális lehetőség. A problémám, hogy indikátor oldalról nincs meg a megerősítése. Van a fejemben még egy exp. flat verzió, ami mindaddig reális lehet, míg a mai aljat nem viszi át.
6 megjegyzés:

 1. üdv

  A nap végére érdekes helyzet adódott ami tovább növeli a bizonytalanságot TA alapon az emelkedő hsz. cél árat teljesítette 300-350., ha jó látom az LD még kb. 300- ig élhet? Csak a kérdés mi viszi majd északra?

  TWER

  VálaszTörlés
 2. Ha a rajzolt LD valós, akkor nem kell északnak mennie, elég oldalazás, majd újra dél

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így ez valós lehet, de ha holnap gappal nyit délnek akkor még ez az oldalazás sem nagyon jön be, ha nem akkor meddig gondolod, hogy föl megy 100 pontot esetleg?

   TWER

   Törlés
  2. az LD verzióban nincs meg az 5. hullám az akár ki is szúrhat

   Törlés
 3. üdv Forcag

  A daxnál már tegnap észre kellett volna vennem, hogy a 7050-es cél ár nem jó bár jeleztem, hogy el mehet 7080-ig tikkre onnan fordult én ahogy látom ez tipikus 2. hullám retraki szintje. Ezért jó lenne, ha AD is meg erősítené, hogy általába a 2. hullám 78,8%-ig tökéletes forduló pont. Az esés be indulása innen a 3. hullámra jellemző jeleket hordozza.

  TWER

  VálaszTörlés
 4. 78,6% indexeknél tipikus 2. hullám retrace

  VálaszTörlés