Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 5 January 2012

Megjegyzések csütörtök

31 comments:

  1. bux 5perc...ED-nek tunik,megvan hozza az macd divergencia is....zavaro hogy a forgalom nott az ed-ben de nincs jo viszonyitasi alap mert az elmult idoszak unnepi forgalma alacsony volt...valaki erositsen meg hogy ED-ben sem lehet a harmadik hullam a legrovidebb,akkor jo stopszintet lehet huzni..
    bux 5 perc

    ReplyDelete
  2. TWER,

    tudod hány csökkenő csati volt benne már.
    Az ED-hez nem szólok, ahhoz Ti jobban értetek.

    Abban talán egyet értünk, hogy a mai napig nincs vételi jel a papírban

    http://postimage.org/image/ukdk7802l/full/

    hetes chartban, folyamatos, meredek esés. 61.8as fibot letörve, esetleg 3800nál található fibo még lehet fogodzó.
    Napos charton látni hogy próbálják menteni, de nincs tőke egyelőre a mentésre, nagyon gyér a forgalom még. Addig nem is veszik, amíg nincs emelkedő fordulat, és egy megerősítés rá.

    Ettől lehet, hogy ED szerint érkezhet fordulat, de jelenlegi ismereteim szerint nem látok fordulós jelet, addig meg bizakodni lehet csak a longosnak, pont úgy mint 10Kn, 8.2Kn, 7Kn, 6Kn, 5.4Kn, 4.5Kn és most 4Kn.

    Én csak ennyit mondok. Nekem még nincs vételi jel. A csökkenő ékek eddig rendre letörtek.

    Még egy negatív dolog, hogy szinte összes kisbüfi tartja a papírt 12Król, nem pánikoltak még be, hogy eldobják.

    ReplyDelete
  3. csökkenő éket akartam írni az első soromban.

    ReplyDelete
  4. üdv Hathor

    Most komolyan mondod, hogy vannak akik 10000-12000-ről tartják a longot, én kereskedtem csökkenésbe vele 95% eredménnyel, még a 4000-4500 környékéről tartani is rizikós.


    TWER

    ReplyDelete
  5. üdv Hathor

    A csökkenő ékekről még annyit, hogy az EGIS esetében is a 3. jött össze. Ami jó megszívatott, 14800-900-on jó be tankoltam és a frász kerülgetett mikor lement 14300-00-ra alig vártam, hogy 0 körül kis szálljak, utánna örültem, hogy nullán ki léptem mert megint 14350 körül zárt, pedig vagy más fél hétig tartottam a pozit, na és mi lett belőle 18500 ekkor is a frász kerül getett, mi a tanulság a felismerés jó volt csak túl korán léptem, ami sajnos nálam jellemző, ugyan ez volt a DAXnál is.

    TWER

    ReplyDelete
  6. e-star 60perc...
    http://kepfeltoltes.hu/120105/E-STAR60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ReplyDelete
  7. Sziasztok !
    Szia Charlie !

    ED-re elvileg szerintem nincs olyan kimondott szabály, hogy a 3. hullám nem lehet a legrövidebb (más kérdés, hogy gyakorlatban van-e rá példa).

    ReplyDelete
  8. "Elliott further discovered that in price terms, wave 3 is often the longest and never the shortest among the three actionary waves (1,2,5) of a motive wave"

    A szabály!

    ReplyDelete
  9. kosz ad...hat akkor sem ed nem volt de mar ld sincs

    ReplyDelete
  10. TWER,

    látszik, hogy nem olvasol fórumokat, pedig erre jó olvasni pszciho vizsgálatra. 10K-nál bejelentettem stokin, hogy brutál nagy esés jön és ki kell szállni a papírból, ekkor jött ki KBC elemzése 14K célárral, amikor volt egy fej-váll benne óráson, meg a 200napos mozgót is kezdte letörni. Ekkor elküldtek a nénikémbe és kitiltottak a stoki RFV topikból, hogy pánikot keltek. 12xezett a papír és kint is megvolt a nagy fej-váll és beindult az esés kint is. Nem hitték el a tagok, mert KBC is 14Kt írt célárnak a napokban, meg ez az egy tuti papír van csak a Béten. Azóta sipákolnak, hogy hol lehet az alj, és rámegy az életük. Pár tag mondta, hogy csak jó lett volna megfogadni a tanácsomat, azóta harmadolták a pénzüket. Eladni is meg kell tanulni. Itt már mindegy szerintem a 10Ks vételeknek, bár aki ügyes tud játszani még talán. Ma már nem tudok eladást javasolni, ha már leharmadolták a pénzüket, de mondtam, hogy vételi jel nincs a papírban még. Erre is azt mondták, hogy nem baj, nem kell vételi jel, olcsó a papír, már lehet betankolni belőle.
    Ez is lehetséges. Én nem így vennék, hogy olcsó aztán majd egyszer visszajön. Inkább várja meg az alját, fordulós jel, emelkedő gyertyák, csökkenő csatorna kitörése, fordított fej-váll, dupla alj, vagy valami. De hulló csillagba vadászni?! Hát tegyék.

    ReplyDelete
  11. Na csökkenő ék lehetősége is letörve charlie ábráján.

    Kitárazás van

    ReplyDelete
  12. Ja és TWER,

    nem látok csökkenő éket most E-starban, hónapok óta nem írok róla. Te hol láttad, benne a csökkenő éket?

    ReplyDelete
  13. BUX órás kis dupla top céláram lassan elkészül.
    Gyorsan haladunk:

    http://postimage.org/image/qsv9csolh/full/

    ReplyDelete
  14. TWER, Lacika, Charlie, Hathor!
    Mi a támasz az otp-nél, láttok benne emelkedési lehetőséget?
    Köszi! Kriszke

    ReplyDelete
  15. üdv Hathor

    Nézd meg az E-starnál nov. közepétől indított alsó vonal, mostanáig ez az ék alsó szára a felső az utolsó kettő hét esését össze kötő vonál, ott az ék és ha jó látom tegnap ki is lépet fel, ma a felsőt textelte. Bízom benne hogy észre veszed a többi esetbe én nem nagyon láttam éket eza mostani szignifikánsabb.

    TWER

    ReplyDelete
  16. Blogomra fel van töltve trendvonalak szerint.
    Tegnap letörte az egyik trendvonalat, ma a másikat, alatta 2840-50en van a harmadik nálam kb..

    Hathor

    ReplyDelete
  17. Komolyan nem értelek TWER.

    Reggel beraktam hetes képet, most mutatom napos képet! RONDA! 3 csökkenő éket raktam bele, így biztos észre veszed.

    http://postimage.org/image/4suy31ffl/full/

    Hathor

    ReplyDelete
  18. HA megnézed fentről nézve elaső és második ék között 10Kn van egy összekötés, az a fej-váll, ahol kiadtam az eladási jelzést, ott adta ki KBC a 15Ks célárat, ekkor zuhant be. Utána a 2-3.ék között is egy fej-váll összekötő és zsupsz. Most a harmadik után csak simán letört a 61.8as fibo és zsupsz. Vételi jel nincs!

    ReplyDelete
  19. BUX mára kieste magát, mehetek pihenni..
    célár nagyjából megvan röviden.
    Tovább kell néznem.

    ReplyDelete
  20. EUR/USD beszakadt, mennek utána a nyersanyagok, olaj is.Forint egy kicsit megnyugodott, túlvett zónában erősen.

    ReplyDelete
  21. bux eros tamasznal..korabbi napos alj,oras ext fibo 161.8,heti pivot 3. es havi pivot 2 tamasz szint...ezek igy mind egyben..

    ReplyDelete
  22. Na szépen vissza is másztunk két százalékot az aljtól amíg elmentem 30percre.

    ReplyDelete
  23. tréningeseknek levél ment!

    ReplyDelete
  24. chf/huf elemzés frissítve az ad's forexen

    ReplyDelete
  25. otp bux kis tf-en 3hullam ment fel most csinaljak a b-t...b akar az a kiindulasi pontja ala is mehet mielott ujra megindul a c hullammal fel

    ReplyDelete
  26. Üdv Hathor

    Ne haragudj de ezeket láttam és nekem nem tünek igazán szignifikáns éknek, de mostani nincs be rajzolva amit én magyarázok kb. 1 hete amióta az E-star mély repülése úgy néz ki meg állt, ez az ék amit most látok mai szépen tartja az árfolyamot.

    TWER

    ReplyDelete
  27. itt vagy Hathor

    Ne hogy félre értsél én az E-starba semmilyen fordulatra nem számolok, csupán egy kissebb meg pattanásra ami akár 700-1200 pont is lehet, úgy mint eddig.

    TWER

    ReplyDelete
  28. Bocsi Twer nem voltam, ügyeket intézek. Most néztem be, de egész nap rohangálok innen kezdve.

    Én egyelőre több éket nem látok.
    Mutass egy kéept róla. Bár a képeim tegnapi napig le vannak bontva az utolsó ék, csökkenő csatorna bármi.. letört, azóta esik, nem tudom hogy tudott fölé menni..
    HA megmutatod megnézem.
    Chartod biztos van amin nézed, azt lemented és feltöltöd valahova, ahol megnézhetem. 1perces művelet.

    Mindegy én még lejjeb mentem neked pár napra órás charton. Itt is egy csökkenő csatit lehet felfedezni, legjobb indulattal is egy fordított fej-vállat nézhetek benne, ami elég kis setup, nagy kockázat mellett, meg ilyen kis papírban ez a formáció engem biztosan nem éltetne, de nem is fordított fej-vállról beszéltünk, hanem mindig éket keresünk. én nem találom ezen sem. Úgy látom lejjebb nem kell lemenni hozzá, 15percesen is ez lenne a kép. Az hogy a nagy napos képemen miért nem látsz csökkenő éket, vagy mit jelent hogy nem szignifikáns ék, azt nem tudom. Emlékszem akkor még KBC is annak nevezte, meg Egon is, velem együtt. ,-)

    http://postimage.org/image/62zac3e5j/full/

    itt a legközelebbi kép.
    Nincs messze a 3800am nem kizárt, hogy itteni vétellel győz az ember, de ez van minden papírban is, bármivel lehet nyerni, az időtáv a fontos.

    Üdv. Hathor

    ReplyDelete
  29. sziasztok!

    Merre jártok? Szerintetek megyünk még egy kicsit lejjebb, vagy megvolt a mélypont?

    imi-boy

    ReplyDelete
  30. Rajzolom minden megérkezésemnél buxot a blogomon. A délutáni konszolidáció bejött, amivel kialakított egy zászlószodást, ez volt a trev, árbóc lett belőle, azzal teljesülhet az elvárt második céláram lefele első körben:

    http://postimage.org/image/buou5mudv/full/

    Ehhez az kell, hogy árbóc alját kivigye majd le.

    ReplyDelete
  31. Szó szerint igen patincsba gondolkodom, ahogy írtam már többször longolta az E-start esés közbe, most megint látok benne ilyen lehetőséget akár 5200-5900 is benne van azért 4000-4100-as vételeknél már ez nem rossz, de az is lehet, hogy itt valahol egy ár cetrumot építki, ugyab úgy mint a ZWACK az is már 1 éve 12000 körül van, tavaly vettem ott is 12500 körül mikor meg pattant 14700-ra. Meg van egy saját számításom ami alapján az E-star ár centrum lehet a 4000 környéke.

    TWER

    ReplyDelete