Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. január 5., csütörtök

OTP- péntektől

Két alternatíva van a péntektől a papír előtt. A kék számozás egy bull verzió (pár napig, mert LD korrekciója jöhet), a piros a vadmedve. Kék verzió szerint vége az esésnek és vége az LD-nek ezzel a nagy leszúrással, piros verzió szerint az Ld két napja véget ért, a végpontot anno jól gondoltam. Most Primary 3-ban vagyunk és annak valamely 3. alhullámában, a következő napokban újabb mélypontra süllyed a papír. Ha ez van, akkor a longosoknak annyi, mert nem várok a felfelé körben magas retracet. A feladat: ki kell törni a piros hsz-ből, felfelé és 3.100 fölé menni, egyébként ha fals lesz a kitörés és nem éri el az említett szintet, akkor esélyes a 2.750 környéke, ahonnan szinte reménytelen lesz 3.070-3.100 fölé emelkedni.

OTP 10' chart:


Egyre inkább hajlamos vagyok a piros számozás mellett mozogni. A devizák talán negyedik hullámban vannak...

7 megjegyzés:

 1. hello ad, üdv a blogon ;)) és köszi!

  VálaszTörlés
 2. ad....a piros hsz-el kapcsolatban azt mondtad hogy van benne egy otos hullam ezert elveted...mi valtozott?

  VálaszTörlés
 3. kis tf-n van egy kiszúrás, ami miatt lehet 7 hullám, így lehet dZZ, mivel nem jó a kis tf, mentem nagyra, ahol egy szélesebb hsz mutatkozik meg.

  VálaszTörlés
 4. eur/huf ma kijelolte az 5/3-at,eltart nehany napig a negyedik hullam keszitese,amcsikat ma a bankszektor huzta eddig vissza,ma adp brutal jo lett,holnap nfp, en bizok egy kis felfeleben....ha tenyleg nem tud ebbol a hsz-bol kilabalni es lefele indul meg akkor kidobom,nem szerelmezek ossze vele:)

  VálaszTörlés
 5. latom mire gondolsz.....jol latom hogy 2990 felett ezt a 4.hullamban hsz verziot elvethetjuk?...ha nem mi az ertek?...koszi..

  VálaszTörlés
 6. meg egy kerdes...ha nem hsz akkor szerinted hol tartunk a korrekcioban kis tf-en?...a-b es c/3-ban lehetunk reggel?...1-2-1-2-t tulzasnak gondolom..

  VálaszTörlés
 7. Charlie!

  Szerintem RSI-ben a válasz, új bejegyzés!
  Az első ilyen elemzésem, ha a mester rájön, akkor kapok egy fejmosást, mert nem nagyon használtam. Lehet sokszor sokat segített volna. Ha bejön, akkor megérte a két nap szenvedés és oda fogok figyelni az RSI-re.

  ad

  VálaszTörlés