Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 1 June 2011

OTP

Azt hiszem megtaláltam az OTP megoldását, sok időbe kerül felrajzolni, most sajnos nincs annyi időm. A lényeg a korrekció A-B-C -X-A szerkezetnél járhat, holnap jöhet egy esés, majd ismét fel, s ezzel lehet készen a szerkezet. Talán holnap, ha a bux rendesen alakul, lesz időm mélyebben belenézni!

OTP órás chart:



72 comments:

  1. Közben CHF új csúcson! Negatív irányt jelöl! ad

    ReplyDelete
  2. Éjszaka kicsit erősödött a forint a CHF-fel szemben.
    ad

    ReplyDelete
  3. Lupek

    Nem tudom olvastad-e tegnap délelőtt az SP-re tett tippem esést prognoztizáltam. Bár a BUX OT tudnám így látni. Na azért van háttere is amire az SP esést láttam. Ilyen esetben mikor összetett korrekciós szakasz van TA alapján már régen egy ékbe mozog ki szakadt és a célárat egy tikre teljesítette. Ma némi vissza pattanás. Törvényszerű is ekkora zakó után. A kérdés tegnap számomra csak az volt menyit esik, mára szvsz már nem hagyott teret, hiszen ahogy tegnap írtam kettő napra gondoltam az esést.

    TWER

    ReplyDelete
  4. sziasztok...devizak sem ijedtek be meg rendesen,ad-nak igaza lehet,ebbol az esesbol kijohet rovidtavon...eleg egy nem rossz NFP penteken...az ADP nem mindig jelzi elore megbizhatoan a penteki adatot...vicces napok jonnek ha meg hozzavesszuk a gorog szappanoperat is,,charlie..

    ReplyDelete
  5. Naitssz

    Egy kérésünk máskor ilyen sokkoló hatásoktól kímélj meg mert szerintem a blog olvasói közül sokan zárták a pozikat lehet veszteséggel ami ma már nyitóba szép profitot hozott volna.

    TWER

    ReplyDelete
  6. Igen, én zártam a sortom 680-on, bukóban (560-on nyitottam). Sajnos eléggé befolyásolható vagyok ezek szerint. :-(
    Most a kérdés inkább az, hogy lesz-e még 5. hullám felfelé, illetve, egész pontosan, mert nyilván lesz valami felfelé korrekció, hogy érdemes-e rá pozit nyitni, vagy inkább várjuk meg a felfelé visszapattanót, és abba nyissunk shortot 700 fölött (szerintem 900-ig már nem fog fölpattanni).

    Lupek

    ReplyDelete
  7. Üdv!

    Döntsétek el, mit akartok!

    Ha 700-nál shortba léptek 24.000-nél már szarul fogjátok magatokat érezni. Ha nem léptek be a piacra, maximum nem megy fel odáig és nincs bukó!Nem kell mindig poziban ülni!900 felett mondtam a shortolás lehetőségét, 400 fölött a longot! Az 5. hullám lendületes lesz, nem oldalazás, egyértelmű fel!

    Ha az 560-on nyitott shortot ma zárod, akkor 680 és 450 között szép profit van (veszteség + valós nyereség), mondtam, hogy türelem és kockás papír!

    Bocsi, ha kemény vagyok, de ha jól gondolom az elmúlt 7 napban, szinte a leírtak szerint ment a piac, ennek ellenére "sentiment"/érzet alapon cselekszetek! Ez nem jó, igaza van Cimballinak, a kereskedésben az érzelmeket félre kell tenni!

    ad

    ReplyDelete
  8. Sziasztok!
    Ad! Én ma nem léptem poziba! :-) Nem is buktam!:-)
    imi-boy

    ReplyDelete
  9. De nem csak beszélek: Nálam nyitás (short) 699, ma nyitóban zárás 495-ön, sajnos nyitásba tettem bele 450-et és 420-at longra, az első elment volna, a második nem... és ami fontos nem nagy tétellel, szerintem nevetnétek rajta!

    ad

    ReplyDelete
  10. Szia Imi-boy!

    Vsznu irigyelni foglak, lásd előző bejegyzés. Nem tudtam nyitáskor, még telefonon sem ott lenni, ezért óvatos duhaj voltam...:o(

    ad

    ReplyDelete
  11. Ad!
    Grat.
    Nekem most semmi, bár 442-n vettem volna, bent is volt a megbízás, de másodszorra nem jött értem. most azt hiszem csak mozi, amúgy is nemsokára el kell mennem. szvsz ráérünk jövő héten nyitogatni a shortokat...
    csabesz

    ReplyDelete
  12. Szia Csabesz!

    Impulse felfelé mozgás lesz az 5. hullám, akár ma zárásban célterületen lehet (vagy előtte), utána éles le (A hullám), majd fel (B), majd lefelé a C hullám, és talán a nagy 5. hullám, de ez már más timeframe!

    ad

    ReplyDelete
  13. üdv AD

    Én se vagyok poziba bár bánom nem longoltam!
    Az OTP viselkedése gyanús? ENGEM EGY DOLOG AMI NAGYON DE NAGYON ZAVAR 24000 MAGASSÁGA IGAZ HULLÁM ELMÉLET ALAPJÁN A NAGY C DE AZ INDIKÁTOROK MOST MÁR HATIN VÉTELI JELEKEN, A NEMZETKÖZI PIACOK VALÓSZÍNŰ EMELKEDNEK SP BEFEJEZI AZ 5 HULLÁMOT 1360-80 CÉLÁRRAL ÍGY NEHEZEN TUDOM ELKÉPZELNI, HOGY A BUX ESÉSNEK INDULJON. EZT MÁR FELVETTEM DE MOST ÚJRA A BUX ELINDUL DÉLNEK?

    TWER

    ReplyDelete
  14. AD! Szerencsére igazad van, bár ez az én szempontomból rossz hír, mert buktam; szóval, hogy bejött, amit írtál. Naitssz beijesztett, ezen túl csak Rád hallgatok (na meg TWER-re, mert eddig neki is jók voltak a meglátásai). Ez sajnos kizárja azt, hogy magamra hallgassak. :-)
    Ma én is csak nézelődöm, megvárom a 900-t.

    Lupek

    ReplyDelete
  15. TWER, hol olvasod ezeket az SP indikátorokat? (link)

    Lupek

    ReplyDelete
  16. Szia Twer!

    A nagy 5. hullámban nem vagyok biztos, ua. ennek az emelkedésnek egy korrekciója be fog következni, mert lassan megvan az 5 hullám felfelé, tehát korrekció jön, a kérdés, hogy a korrekció egyben nagy 5. része, vagy csak a korrekció, és egy 2. hullám lefelé.

    ad

    ReplyDelete
  17. Amiket én olvasok, azok nem ennyire rózsásak:
    http://swingtradingdaily.com/2011/06/01/the-stock-market-is-sending-three-bearish-messages/

    http://goldsilver.com/article/stock-warning/?utm_medium=email&utm_campaign=6+-+01+-+2011+-+GS+-+Weekly+Newsletter&utm_content=6+-+01+-+2011+-+GS+-+Weekly+Newsletter+CID_37de38e32f1fbe6fae1294472aaf49e6&utm_source=Webmail+Marketing&utm_term=One+of+the+indicators+that+helped+forecast+the+2008+stock+market+crash+is+flashing+a+red+warning+again

    http://www.topstockportfolios.com/report/11671/Technical-Talk-Time-Is-No-Longer-a-Friend-to-Bulls

    Lupek

    ReplyDelete
  18. BOCS LUPEK

    AZ SP-RE A HULLÁM ELMÉLET IGAZ 1360-80, AZ INDIKÁTOROKAT A BUXRA, A HATÁRIDŐRE ÉS EGYÉB MAGYAR PAPÍROKRA ÉRTETTE HOGY VÉTELI JELEN VANNAK.

    TWER

    ReplyDelete
  19. üdv AD

    IGEN ÉN IS ÍGY GONDOLTAM. DE AKKOR IS MIN. 23200-IG EL KELLENE MENNI. KÖSZÖNÖM A MEGERŐSÍTÉST MERT EZ A 2 HULLÁM MÁR RÉGEN MOTOSZKÁL BENNEM.

    TWER

    ReplyDelete
  20. Szia Twer!

    Igazából kérdőjel van bennem, a nagy képen (hetes)hiányzik még egy felfelé tartó nagy hullám, de mivel nagy a kép, még simán belefér ez a nagy (napos, órás ábrán látható) 5. hullám lefelé.
    Szóval egyenlőre nagy eséllyel fel, majd le és ott a 78,6%-os retracenél (vagy feljebb) a döntés, hogy hová tovább, na ott van a nagy kérdés számomra, fogalmam nincs egyenlőre....
    ad

    ReplyDelete
  21. Ad
    igen köszönöm, vhogy én is így gondolnám...
    lassan mennem kell, beteszek egy eladást 988-ra, hátha kell majd vkinek még ma. Érveim: 5.hullám vége=korrekció vége, esés fibója, 24000 kerek szám, ill. ha jól emlékszem maradt ott egy rés is, amit erős ellenállásnak gondolnék egyenlőre, tehát sztem ott egyenlőre vége az emelkedésnek, és mindenképp esésnek kellene következnie. Akkor is ha megyünk a nagy 5. hullámmal lefele, akkor is ha tovább megyünk fel, mert akkor ez lenne az első hullám amiből a 2. visszakorrigál remélhetően 61,8-ra....
    huhh... szerintetek?
    Csabesz

    ReplyDelete
  22. Szia Csabesz!

    Nem tudom megmondani mennyire fog felmenni. 23.900 fölé, talán a legutóbb számolt áram 940 körülire mutat, persze kiszúrás lehetséges.
    A korrekció 78,6%-ra szokott mutatni, nem 61,8%, ez a Bux1112 sajátossága! :o)
    Ne aggódj, B hullám után is simán tudsz poziba szállni .o) Lehet kicsit alacsonyabb szinten, ugyanakkor teljes bizonyossággal kisebb kockázatvállalás mellett!

    ad

    ReplyDelete
  23. Ad!
    Köszönöm!
    Most mennem kell, sikeres napot mindenkinek :-)
    Sziasztok
    Csabesz

    ReplyDelete
  24. Szerintem Molnál sérülhet a feltett verzió, 24000 felett van. (pár napja nagyon kételkedtetek benne!)Szóval, ha nem kiszúrás, akkor szabályt szegett!

    ad

    ReplyDelete
  25. Ad off, valamikor délután talán leszek még!
    Szép napot!

    ad

    ReplyDelete
  26. Sziasztok!

    Grafikont nem látok, ennek ellenére szerintem még mindig a negyedik hullámban vagyunk. Szvsz irány tovább Északnak!

    ad

    ReplyDelete
  27. Szia, sziasztok!
    Ad! a bux grafikonod alapján én is így gondoltam tegnap ezért sem mehetett volna 23545 alá!
    most ami nálad (i), (ii), így borult mert bele ért a (iv)-be!
    Vagy nem jól látom?

    Naitssz

    ReplyDelete
  28. (iv)-es! bocs!
    Naitssz

    ReplyDelete
  29. üdv Naitssz

    Légy szíves ne keverj, bele bele ért de nem zárt bele.........INLIKVID PIAC!!!!!!!

    TWER

    ReplyDelete
  30. Szia !

    Szerintem még nem borult, mert nem értékelem likvidnek a piacot, illetve annyi könnyítés van az indexeknél, hogy ott a beleszúrás (zárás nem!) a zónába (I hullám) még belefér. Szerintem ez még rendben van, mondom ezt ábra nélkül.

    A fentiek miatt én 500-al számolok (kiszúrás), szvsz az nem sérült a reggeli árral, mert hamar felrántották.

    ad

    ReplyDelete
  31. csak bele nyitott meg ott volt 1 órán túl!
    Nem akarok kavarni ne aggódj!
    de majd adok mindjárt egy kis olvasni valót!

    Naitssz

    ReplyDelete
  32. A szabályok:
    A 2. hullám nem megy az 1. hullám kiindulási pontján túlra, azaz a második hullámban megtett út legfeljebb az első hullám hosszának 100%-a. Nincs olyan szabály, hogy W-alj alakzatban egy kicsit aláment, az is jó lesz. Nincs olyan szabály, hogy a 2. hullám legfeljebb 38,2%-ot, vagy 61,8%-ot vehet vissza.
    A 4. hullám soha nem érinti az 1. és a 2. hullám területét. Sokszor kifelejtik a szabályból a 2. hullámot, aminek "szabálytalan flat" korrekció esetén van jelentősége. Amikor a flat-ről írok, majd bemutatom, mi ez, de el lehet képzelni, hogy a korrekcióban a 2. hullámban még keletkezik egy magasabb csúcs, annál, ami emelkedésben az 1. maximuma volt.
    A 3. hullám soha sem a legrövidebb, sem %-ban, sem pedig pontértékben. Itt a "%-ban" részét szokták elfelejteni. Ugyanakkor előfordulhat, hogy például egy emelkedő nyersanyagnál a 3. százalékban mérve egyenlő hosszú az elsővel, és náluk meg hosszabb az 5. Ilyenkor is megvalósul, hogy nem a 3. a legrövidebb, mivel pontban számolva nyilván hosszabb az elsőnél.
    Viszont nincs olyan szabály, hogy egy 3., vagy 5. hány százaléka kell, hogy legyen a megelőző hullámnak.

    ...Most mindenkiben lázasan munkál, hogy de hát csak van kivétel. Valóban van egy ritka apróság, igaz nem szívesen mondom el, mert mindenki azt fogja keresni, meg meglátni ott is, ahol nincsen, csak hogy egy pozíciót ne kelljen zárnia. Ezért előbb inkább megosztom az én hozzáállásomat ehhez a kivételhez: ha meglátom, legtöbbször elszaladok, keresek másik instrumentumot, mert nagyon ingoványossá teszi a hullámsorozat számolását. Szóval, jöjjön a kivétel, ami csak "apróbetűs tananyag". A nagy tőkeáttétel miatt néha (talán csak kényszerzárások nyomán) a határidős piaci termékek grafikonján beleüthet egy 4. hullám az elsőbe, de akkor sem zár annak területére. Ha ilyen elő is fordul ritkán, a mögöttes termék görbéjén akkor sincs egy pillanatra sem átfedés, azaz az egész problémát ki lehet védeni azzal, ha valaki például az azonnali index grafikonját elemzi és a határidős, vagy más tőkeáttétes termékben kereskedik..... "Cimbi"

    ja és a tegnap offért hátha nem én leszek a hülye!
    legegyszerűbb eset, amikor egy zigzag nem éri el a tőle elvárható célszinteket és dupla, vagy tripla zigzag fejlődik ki. Ezzel a dupla példaábrával le is zárom most a kombinációk témakörét, mert a komplikáltságuk komolyan alkalmas az Elliott elméletére vágyó olvasók lelki békéjének megzavarására.


    ...

    ReplyDelete
  33. Sziaszok!

    Eddigi tapasztalat:

    A Bux1112 nem teljesen likvid piac, erről már korábban szóltam. Éppen ezért a nyitóárat és a záróárat, ha értéke valamilyen oknál fogva furcsa nem veszem számításba. Hasonló módom Twer a záró árat nem rajzolja bele a gyertyájába. Az utolsó pár percben egy darabos kötésekkel próbálják az árakat változtatni nagyon sokszor, nézzétek meg!
    Ezért érdemes ezen árakat "kicsit", de szakmailag körültekintően kezelni, magyarán részben figyelmen kívül hagyni!
    ad

    ReplyDelete
  34. Fiúk!

    A piac mindig eldönti, hogy kinek van igaza!
    Csak ki kell várni :o)

    Elliott elmélete likvid piacokra vonatkozik!

    "Likvid piac egy olyan piac, ahol nagy volumenű tranzakciók hajthatóak végre azonnal, vagy rövid időn belül úgy, hogy azok minimális hatást gyakorolnak a piaci árakra” (BIS, 1999, forrás MNB honlap)

    Korábbi bejegyzés:

    http://buxelliott.blogspot.com/2011/03/kerdesek-es-valaszok.html

    Szerintem a Bux1112 piaca nem likvid, a blogból látjátok az elmélet használható rá, csak tudni kell kezelni, ha probléma keletkezik, akkor az óvatosság fontos!

    ad

    ReplyDelete
  35. Naitssz

    Elnézést semmi gondom nincs a véleményeddel kapcsolatba és a meglátásaid is jók, csupán az időzítés mikor sütöd el ezeket egy vesztes poziba ülőnek van elég baja és meglát egy elemzést ami még növelheti veszteségét pánik szerűen zár.

    Vissza térve a bejegyzésedre ezzel mit akarsz mondani? Észak vagy dél irányt.

    TWER

    ReplyDelete
  36. Sziasztok!

    Nem tudom, hogy a holnapi napra tudok e elemzést feltenni. Addig is röviden:

    Az eddig felvázolt stratégia áll. Az ábra alapján kék(iv)-es hullámnak is sideways-nek kell lennie. Azaz beleférhet még egy le 500 környékére, 500-at támasznak tekintem, ennek ellenére alászúrhat, mint ma. Majd fel, intenzív, impulse mozgással 23.900 fölé, de várhatóan 24.000 alá. Figyeljétek az indikátorokat! Segítenek! CHF/HUF reggeli árfolyama is támogatást adhat az irány eldöntésében!
    Amerikának (SP) szerintem a régóta emlegetett 1.280 lehet a célára most, azaz a következő napokban amíg el nem éri, kisebb korrekciókkal de esés lesz, ez a hangulat a magyar piacra is átterjedhet, ua. amerika két napja esik, ennek ellenére a Bux ezzel ellentétesen mozog, mint látjátok!

    ad

    ReplyDelete
  37. Szia Naitssz!

    Ne add fel! Jól gondolkodsz, kicsit hasonlítasz is rám, amikor kezdtem :o). Légy türelmes magadhoz és hamarosan komoly meglepetésekben lesz részed!

    Látom komolyan gondolod és belemélyedtél a szakirodalomba, ha tudsz egy kicsit angolul Cimballi mellett javaslom Prechter könyvét is!

    üdv.:

    ad

    ReplyDelete
  38. üdv AD

    Miért szerinted nem fejeztük be a iv hullámot, nem az v.-be vagyunk? Ezt most nem értem.

    TWER

    ReplyDelete
  39. Cimbi elmélete már ki van pipálva!
    Nem az a baj itt a buxxal!
    Az utóbbi évtől, amikor a likviditás szinte megszűnt (mnyp -30 milliárd) azóta a buxot sokkal jobban manipulálják akár fel akár le elliott-os szinten persze a legapróbb-betűs szintekig!

    Elliott rendszerét úgy lehetne megfogalmazni szvsz, hogy: Tömeggel szemben, "nagypénz, brokik" irányba elliott rendszer segítségével!
    Na ezt kell kitalálni nekik mi a jó és a rossz! Itt jönnek szóba a plusz összekötő szakaszok magasabb B hullám stb stb stb csak a remegők dobják a pozikat a beijesztésre!

    Ja a tegnapi longom +-ban lezártam!

    Ha a 23440 volt a (iv), akkor most 5. hullámban vagyunk a (23780 1.) – (abc le 23621) 23621-től 3 hullám teljesült zárásig )

    kép mindjárt!

    Naitssz

    ReplyDelete
  40. http://www.kepfeltoltes.hu/view/110602/BUX111260_j_nius_1_e_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Ad a képen feketével a gondolatod lehet?

    Naitssz

    ReplyDelete
  41. Szia Naitssz!

    Igen, jó lehet az ábrád, én is így gondolom.
    (nem feltétlen fog újra olyan alacsony szintre lemenni, ez függ a 4. hullám, azaz a 3. nagy hullám korrekciójának szerkezetétől)

    Gratula az ábráért!

    ad

    ReplyDelete
  42. CHF elég gyenge ma reggel, ez az erősödés irányába kellene, hogy mozdítsa a piacot. Nem tudom eldönteni, hogy teljesen kész e a nagy kék iv. hullám vagy sem. Pozícióba csak a tetőn javaslom a belépést, nem megjátszható az emelkedés v. a csökkenés...!

    Twer megjegyzése elgondolkoztatott, nagyobb eséllyel azt mondanám kész a iv. hullám. Ilyen ez a korrekció...

    ad

    ReplyDelete
  43. Sziasztok

    Úgy látom el indult az 5/3 HULLÁM KB. 23850 CÉLÁR MAJD LE 23750 FEL 23910-40 KÉSZ A SZERKEZET.

    TWER

    ReplyDelete
  44. Szia TWER!
    Kész szerkezet után mi jön? Várni kell hogy megint elkezdödjön az elliott ciklus?
    hócipő

    ReplyDelete
  45. hócipő

    AD szerint esés és én szerintem is én véleményem min. 23000-100 ig. Ha esünk tovább akkor az 5. hullám fejeződik be délnek. Ha emelkedés akkor a második hullám ment le, és jön a 3. északnak annak ebben az esetbe egy brutál célára lesz 25200min.
    benne van a pakliba mivel láthatod rossz hangulatba emelkedik a BUX.

    TWER

    ReplyDelete
  46. Köszi TWER, tehát akkor óvatosnak kell lenni.
    hócipő

    ReplyDelete
  47. Sziasztok!
    Hú de nagy a csend! Igaz semmi érdekes nincs.
    Ad! Sem tegnap sem ma nem léptem poziba!!! Ilyen még soha nem történt velem, 2 nap egymásután!
    Nem is buktam! :-) Remélem délután több mozgás lesz!
    imi-boy

    ReplyDelete
  48. TWER!
    Nem nézegeted a richtert? Hol lenn érdemes venni?
    imi-boy

    ReplyDelete
  49. huha imi-boy!!!...a kereskedesi kenyszer az egyik legveszelyesebb ellenseg a szamlara..halal komolyan...okosok azt mondjak a piacot 90%-ban figyelni kell es csak 10%-ban kereskedni...Richter csinalja a nagy 5.hullamon belul a 3.veget,majd kesobb teszek fel kepet...32ezerig nem erdemes piszkalni hosszabb tavra..charlie..

    ReplyDelete
  50. ok, charlie, köszi! Fejlődöm látod, önfegyelmezett lettem, egyre kevesebbet kereskedem! :-) biztos lesz olyan is, amikor 1hétig nem kereskedem, fejlődöm, nem is csappan a számlám!
    imi-boy

    ReplyDelete
  51. kint durva esés 600on 10 konti shortot tudtam nyitni!
    imi-boy

    ReplyDelete
  52. Ha innen nem fordulunk északnak benn volt a C HULLÁM EZT AKKOR BE NÉZTÜK. IGEN 32000 KÖRÜL GONDOLKODOM A RICHTERBE ADDID CSAK RÁ-RRÁ PISLANTOK HOL JÁR.

    TWER

    ReplyDelete
  53. 23460on zártam, gyors volt!
    kis pénz is jó pénz!
    imi-boy

    ReplyDelete
  54. Nos, 500 alá szúrt, akkor akár mehetünk is felfelé!
    imi-boy

    ReplyDelete
  55. Na én azt hiszem ne várjuk a C hullámot reggel 800-ott volt.

    TWER

    ReplyDelete
  56. nagyon úgy néz ki, hogy ez még lefelé akar menni, talán 400 megfogja.
    imi-boy

    ReplyDelete
  57. imi-boy

    Üdvözöllek druszám nem tudom ki írta de olvastam ezt a 10-90% arányt. EZ ARANY SZABÁLY MIKOR ÍGY KERESKEDTEM ÉVEKEN KERESZTÜL A SZÁMLÁM CSAK GYARAPODOTT, JUNIUSTÓL SZINTÉN VISSZA TÉREK ERRE A RENDSZEREMRE. HISZEN NEM KELL ABBAN AZ ESETBE SEMMI MÁST FIGYELNED CSAK A MÉLYPONTOKAT ÉS A CSÚCSOKAT.

    TWER

    ReplyDelete
  58. Üdv Twer!
    charlie írta, és igazatok van biztosan, belátom, próbálok én is egyre kevesebbet kereskedni.
    imi-boy

    ReplyDelete
  59. Sziasztok!
    tegnap előtt raktam fel ezt a képet!
    Ad látta is!

    http://www.kepfeltoltes.hu/view/110601/BUX111260_j_nius_1_abc_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    itt már 23795-ön teljesült a C!

    Naitssz

    ReplyDelete
  60. üdv NAITSSZ

    Ma reggel igazán sokkolhatad volna a társaságot, hogy ben van a C most mindenki örült volna.

    TWER

    ReplyDelete
  61. lehet meg lesz ma sp 1280?
    imi-boy

    ReplyDelete
  62. Folytatás a mai állás szerint!
    800-ig 3 hullám teljesült így csak egy összekötő szakasz lett ez is!
    Tele vagyunk toldással ezért volt Nekem gyanús a tegnapi 23545 alatti szint vola ide vagy oda!
    Erről írtam, hogy megy a szívatás csak nehogy kitaláld mi a helyzet! Majd csak esetleg utólag!

    Imi!
    Sokszor én is csak a 3. vagy C hullámban kereskedem! Elég ez is mert 4. 5. hullám sokszor vagy létrejön vagy nem 1. 2. meg még bizonytalan!

    mai állás szerinti kép!

    http://www.kepfeltoltes.hu/view/110603/BUX111260_j_nius_1_abc_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Naitssz

    ReplyDelete
  63. naitssz!
    szerinted ma még 700 fölé megy? jól láttam az ábrádon?
    imi-boy

    ReplyDelete
  64. kiírtam ott a 800-at most a fekete lefelében vagyunk ábrának ott a vége ahol vagyunk!
    jövőt nem rajzoltam ne kapkodj!
    nézd meg a reálodon ha van 800-tól le hogy hol fordulhat! 800-402-ig talán teljesült 5 hullám le jól látom?
    szerintetek?

    Naitssz

    ReplyDelete
  65. nem kapkodok most csak nézem mi lehet, úgy néz ki 400on fordult.
    imi-boy

    ReplyDelete
  66. Inkább kapkodtunk volna

    ReplyDelete
  67. Igen jobban jártunk volna, de nem késtünk le semmit, hétfőn új nap virrad ránk!
    Ad! Ma sikerült 30 pontot lefaragni! Maradvány 5900 pont!
    Kellemes hétvégét mindenkinek! Hétfőn találkozunk!
    imi-boy

    ReplyDelete
  68. Sziasztok!

    Bocsánat, Elliott tréningen vagyok, csak iszom a tudást! .o)
    Nem látom a grafikonokat, de a mai nap után azt mondom, hogy lesz nagy 5. hullám lefelé, de ami utána jön az bizony komolyan long lehet... de meg kell majd néznem!
    Szerintem megy még fel 900-hoz, ez egy komplex kombináció, amire tegnap utalhattam!

    ad

    ReplyDelete
  69. Twer!

    Vártalak ma tréningen, nem arról volt szó, hogy ott leszel?
    Vagy valamit félreértettem?

    ad

    ReplyDelete
  70. üdv AD

    Egy kis félre értés, azt írtam a legközelebbire megyek. Sajnálom hogy a mostanira nem tudtam menni, de ahogy írtam az idei évem nem úgy alakul ahogy szeretném. Nekem minden kép az őszi tréningek felelnek csak meg, mivel elég komolyan gyűjtöm a gyógynövényeket valamint családrészére kimondottan bio gyümölcs, zöldségfélék, hagyma, burgonya stb. termesztését végzem ebbe bele tartozik hús, tojás sorolhatnám sok minden ezek biztos hogy bio mert permetet és egyéb vegyi anyagokat nem láttak nem úgy mint a bionak fémjelzet termékek. Mivel ezek termesztése és már be gyűjtése most van folyamatba időmet elveszik.
    Várom további elemzésed.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  71. Szia Twer!

    Sajnálom, de megértem!

    ad

    ReplyDelete