Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 7 February 2011

A holnapi nap

Ma sajnos nem tudok elemzést és ábrát feltenni.
A mai nap a várakozások szerint alakult, réssel nyitás, majd a várt célár zónájának elérése. A következő két (három) nap kulcsfontosságú lesz. Megvan a felfelé tartó 5 hullám, jöhet egy korrekció és szvsz kiteljesedhetett az X is, ami újból a délen fekvő A irányába viheti az indexet. Ha feljebb megy (jelentősen), az az előbb emlíített X borulását is jelentheti.

4 comments:

  1. üdv ad

    Nem tudom figyeltétek-e a tegnapi amcsi nyitást a harmadik rést az az a kimerülési rés az SP-nél megjelent tehát hamarosan ott is fordulat lesz lehet már ma de a héten biztos csütörtök, péntek legkésőbb.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. szia Twer!...amcsik nem fognak sokat visszaadni,Ok meg menni akarnak a felhok fele..nalunk a reggeli rossz adat meghozta az eladokat,kerdes hany napos lesz a csoda,marmint a lefele:) amugy tanulunk az amcsiktol,mar mi is rafogjuk a rossz adatot az idojarasra...udv..charlie

    ReplyDelete
  3. üdv charlie

    Ha az amcsik nem indulnak el délnek akkor a BUX letörés megint csak tiszavirág életű lesz. Bízom benne ha már az egyiptomi események semmilyen hatást nem gyakoroltak amcsira a mostani kínai jegybanki döntés hátha elindít valamit. Mintha a határidők ezt már egy kicsit kezdik komolyabban venni.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  4. Sziasztok!

    Megyünk még (ma) fel, hiányzik a B hullám :o)

    ad

    ReplyDelete