Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday, 6 February 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 6. hét I. folytatás II.

Nézzük meg az órás képet, mit mutat, ez a szint már kereskedhető.

Bux1112 órás grafikon:Berajzoltam egy a hagyományos értelemben vett ék alakzatot. A piros számozás alapján, akár pénteken láthattuk is a csúcsot. Kék karikákkal jeleztem, hogy amennyiben a korábbi csúcs még nem  a kis piros (v) vége volt, akkor hová juthat el az index. Ezek a korábban is jelzett 23.100 (a pénteki csúcs akár ennek a célzónának az alja is lehetett, nem sokkal maradt el tőle) és 23.350 környéke. Egy hétfői réssel nyitással ez meglehet (két rést sikerült a múlt héten összehozni, jöhet a kimerülési is), majd zárás környékén, vagy következő nap szvsz elindulhat a korrekció.
Most az ending diagonal verziót nem említem meg, lehetőségként továbbra is fennáll, lásd korábbi bejegyzés és ábra, de a verziónak szüksége van még megerősítésre. Ezzel szemben az itt említett kép akár teljes is lehet a hét első napjaiban.

A rések:
27 comments:

 1. Sziasztok,

  Ez így most befejezettnek tűnik nekem 60percesen. Mehetnénk kicsit le.

  Egyelőre elvetettem azt a felállást hogy kb 2010 decemberétől egy A-B-C korrekciót láttunk mert ahhoz szerintem túl magas de ez majd később kiderül.
  Egyelőre 1-2-3nak számozom ahol 4es pontot várok.
  Nekem 1-2 az 50%os fibot sem érte el úgy hogy azt sidewaysnek tekintem. Eszerint ennek egy sharp korrekciónak kéne lennie 23000 és 22650 közé.

  Szerintem!

  Üdv
  T

  ReplyDelete
 2. üdv T.

  A bux1112-re gondoltál mert nem mindegy?
  Sőt az előző véleményhez még annyit hogy szerintem még A hullám sem ért véget november végén nem hogy C.

  ÜDV TWER

  ReplyDelete
 3. Szia TWER


  Igen BUX1112-re gondoltam azt elfelejtettem mondani sorry.

  Azt hogy A hullám sem ért véget azt nem nagyon értem. Milyen távon honnan minek a korrekciója lenne?

  T

  ReplyDelete
 4. sziasztok!,,,egyszeruen nem latni hogy mi hozhatna korrekciot a piacokra..japan jegybank elnoke az ejszaka szo szerint mondta hogy a gazdasag NAGYON ROSSZ allapotban van,,erre csak fel szazalekot emelkedett a Nikkei..es ha dicseri akkor mi van??ebbol egy kicseszett monszter rally lesz...charlie

  ReplyDelete
 5. üdv

  Április óta tartó csökkenés nagy A hullámára gondoltam.
  Hát charlie te úgy látod nagy rally elé nézünk. Ezt az eszeveszett bikát hogy hol tudják meg riasztani a medvék ez már nagy kérdés. Bennem is most már kezd agályosá válni a korrekció. Ennek a nagy lufi fújásnak viszont brutál lejt menet lesz a vége csak igen a kérdés mikor.Mai nap sem néz ki úgy egy piacon sem hogy esés jelei lennének. Bár egy indikátor most amibe kapaszkodni tudok egy nagyon híres blogger gyors felfutást jelez eddig mindig az ellenkezője jött be neki. Hát ha most is ez lesz, úgy legyen.

  üdv TWER

  ReplyDelete
 6. Szia Twer,

  Ha április óta A hullámot vársz akkor az azt jelenti hogy neked 2009 Márciusától 5 hullám jött fel. Én már ezt sem tudom berajzolni szóval szívesen megnézném az ábrádat. Feldobsz egyet? Belekötögetnék :-P

  T

  ReplyDelete
 7. üdv T.

  Ez a variáns csupán most vetődött fel bennem mert az a novemberi alj az onnan induló emelkedéssel nem illik a képbe vagy esetleg ha azt nagy C nek veszem akkor most 5 hullám fel akkor viszont nem tudom hogy lesz korrekció.

  üdv TWER

  ReplyDelete
 8. Ha C-nek veszed (amire én is gondoltam de rohadtul nem stimmel és mondom az előtte lévő 5ös sem. Szerintem!) akkor 5 hullám 3. hullámát fejezzük be épp és egy 4.jön le 23000 és 22650 közé. Szerintem!
  De ha onnan elszállunk fel akkor én a nagy képet kegyetlenül nem értem. Azért kértelek hogy hátha nem látok valamit de nem tudom szabályosan 5nek számozni a 2009 Márciusától tartó emelkedést.

  Üdv
  T

  ReplyDelete
 9. http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=473087&place=

  "ilyenre utoljára 2007 nyarán volt példa"

  Hm és mi is történt utána?

  T

  ReplyDelete
 10. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 11. 24300ig ha megint megeroszakolják BUX1112t ott megint ráadok -.-

  ReplyDelete
 12. Van valakinek 60percesen felbontva BUX prompt 2010 10.19-11.29 közötti esés? Igazán érdekelne. Nekem 5 hullám egy megnyult 5össel. Van valaki aki mást lát benne és van rajza is? =)

  Üdv
  T

  ReplyDelete
 13. udv T...ezzel azt akarod mondani hogy nem erted hova megyunk mar fel es fel?...adtam 350-en lesz ami lesz...charlie

  ReplyDelete
 14. Szia Charlie


  Több olyan vonalamon is átmentünk amit megtudtam magyarázni elliott elvei szerint. Itt van az utolsó. Ha holnap ismét fehér gyertyát produkálunk akkor az én számozásom kuka. De még nem láttam más számozást ami nem sértett volna szabályt.

  Én is adtam még, idén nem kapkodtam el annyira mint tavaly szóval ha más nem majd a korrekcióba kidobálok mindent. De azért még megvárom a holnapi napot kiváncsi vagyok mi lesz. Ma még jó majd csak holnap lehet rossz =)

  T

  ReplyDelete
 15. üdv

  Én már lentebb elkezdtem adogatni. Az útsót 340-en. Legfeljebb a tavalyi nyereség egyrésze ugrik.

  üdv TWER

  ReplyDelete
 16. üdv

  Amcsiba mai emelkedés könyvelhető volt a mecs miatt hiszen a bikák győztek. Így várható volt a nagy lelkesedés kérdés mikor józanodnak ki a mámorból. Jó lenne holnap !!!

  ReplyDelete
 17. Szia T!

  Úgy látom a magyar szentiment már kicsapta a biztosítékot :o)Köszi a linket!

  ReplyDelete
 18. Sziasztok!


  Na ez eddig egy olyan letörés amilyet egy ending diagonál végén látni szeretnék. Lássuk a folytatást.

  T

  ReplyDelete
 19. üdv T.

  Eddig valóba az ék hozta a prognózist. Egy dolog ami számomra nem világos az X pont. TE HOVÁ VÁROD A CÉL ÁRAT HA BE INDUL DÉLNEK.

  ÜDV TWER

  ReplyDelete
 20. Szia TWER

  Nálam nincs X pont. Az Ad ötlete de nekem nem tetszik =) (természetesen ettől még lehet jó)
  Én úgy gondolom hogy 2010 decemberétől láttunk 3 hullámot.
  Ha 1-2-3 akkor 23000 környékére várnám valahova BUX1112t. Mint 4es pont majd ismét fel és vagy nagyon bull van, vagy ... vagy nem tudom. =)
  Ha A-B-C akkor pedig le nagyon le =)


  Üdv
  T

  ReplyDelete
 21. Érdekesen alakul néha kicsit rányomnék a fastforwardra :-D szerintem 24150-250ig visszamászunk.

  T

  ReplyDelete
 22. üdv T.

  Biztos vagy hogy vissza megyünk 150-ig???

  üdv TWER

  ReplyDelete
 23. Biztos? Semmi sem biztos =) de 150 és 250 között állok eladással. Szerintem visszamegyünk.

  T

  ReplyDelete
 24. üdv T.

  Nem adtál el még eleget. Azért kérdeztem mert itt vennék és 150 újra eladnék.

  üdv TWER

  ReplyDelete
 25. =) de adtam de még adnék ha kell nekik és tényleg lefele megyünk mert az ugye akkor csak jobb lesz. Ráadásul ott jó stop szint is van 24300 körül szóval kockázat kicsi.
  Én is vettem 1et játékból 840en és veszek majd még 2t 740en HA.
  Aztán majd meglátom hol dobom HA.


  De remélem nem a firkálmányaim miatt veszel!!! Ez csak a saját véleményem!

  T

  ReplyDelete
 26. üdv T.

  De hogy én ma már semmit nem adtam el. TEGNAP BE ÁLLÍTOTTAM A POZÍCIÓMAT. Ja egyet még tavaly mit csesztél el a shortnál hiszen bár hol be szálltál nyerő volt kivétel a lokális aljakat.

  üdv TWER

  ReplyDelete
 27. Na az egy nagyon fájdalmas mulatság volt.
  Az első amit elcsesztem hogy korán kezdtem el építeni a short pozit és nagy pakkal.
  Aztán ugye nagy pakk nagy nyomás a gyomromban, még soha nem csináltam ilyet és közelgett a december amikor ugye automata zár akárhol vagyunk. Ad-al akkoriban elég durván leveleztünk szóval nagyon rajta voltunk. Az esésnek 95%ot adtunk csak hát az idő meg hogy rossz az átlagom.
  Felszívtam az arcom és gondoltam lezárok mindent, lenyelem a bukót és visszanyitom 1112ben hisz az esés azt is érinteni fogja. Nehogymár pont az esés előtt likvidáljanak.
  Csak hogy ezzel az volt a bibi hogy ugye Novemberben még nem igazán volt forgalom 1112-ben. Esélyem se lett volna visszanyitni. De a bukó meg már megvolt. Aztán hajtépés közben munka meeting stb és mire visszaértem minden szakadt. Na akkor megint hajtépés és kellett egy kis idő mire újból ráhangolódtam és csináltam az esésből legalább egy töredékét annak a profitnak amit csinálHATTAM volna. Dehát ez is benne van a pakliban. Tanultam =)

  T

  ReplyDelete