Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 14 January 2011

OTP korrekciós alakzat

Egyenlőre csak feltételezés, de nagy az esély rá, hogy az OTP esetében egy ritka korrekciós alakzatot látunk, a november közepén indult ciklus korrekciós hullámaiban. Feltételezésem szerint egy ending diagonal triangle fog megjelenni, vagy jelent meg eddig részben, a C hullám belső szerkezetében, aminek megjelenése C pozícióban ritkaságnak számít. Link Mindenesetre ez az alakzat magyarázatot tud adni az elmúlt napok mozgására és az előrejelzés pontatlanságaira.

3 comments:

  1. üdv ad

    Ha ez eding diagonál és C hullámba amit szerintem teljesített is tegnapi kiszúrással meg sem áll 3500-ig. Egy kicsit még a zwackról óriási volt a forgalma tegnap és a fehér gyertya nem jelent meg bár napi szinten magasabban zár ezek a doji sorozatos gyertyák zavarnak. Tegnapi nagy forgalomba ilyen sok eladó lett volna? Ezek vagy tudnak valamit amit én nem hogy eladnak gondolom jóval vásárlási ár alatt! Vagy a másik feltevésem valakire várnak és nem engedik megugrani az árfolyamot? Te hogy látod ezeket a dolgokat?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. üdv

    Most látom a Bux és aBUX1112-nél is ék alakzat van melyből már tegnap le is tört és zárásba a letörést textelta vissza. Vagy rosszul ítélem meg?

    üdv TWER

    ReplyDelete
  3. Szia Twer!

    OTP, szerintem az 5*3 hullámból, egyenlőre 2,5-nél tart. Szerintem fel fog menni még az esés előtt.
    Az egész alakzatot egy folyamatos bizonytalanság, ide-oda ugrálás jellemzi, sajnos én nem találkoztam még vele, talán Cimballi tudna többet mondani róla.

    Buxról nem tudok nyilatkozni, korábban felvetettem, hogy óráson gyanús egy 3-3-3-3-3 szerkezet, de meg kell előtte néznem.

    ReplyDelete