Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. január 14., péntek

OTP korrekciós alakzat

Egyenlőre csak feltételezés, de nagy az esély rá, hogy az OTP esetében egy ritka korrekciós alakzatot látunk, a november közepén indult ciklus korrekciós hullámaiban. Feltételezésem szerint egy ending diagonal triangle fog megjelenni, vagy jelent meg eddig részben, a C hullám belső szerkezetében, aminek megjelenése C pozícióban ritkaságnak számít. Link Mindenesetre ez az alakzat magyarázatot tud adni az elmúlt napok mozgására és az előrejelzés pontatlanságaira.

3 megjegyzés:

 1. üdv ad

  Ha ez eding diagonál és C hullámba amit szerintem teljesített is tegnapi kiszúrással meg sem áll 3500-ig. Egy kicsit még a zwackról óriási volt a forgalma tegnap és a fehér gyertya nem jelent meg bár napi szinten magasabban zár ezek a doji sorozatos gyertyák zavarnak. Tegnapi nagy forgalomba ilyen sok eladó lett volna? Ezek vagy tudnak valamit amit én nem hogy eladnak gondolom jóval vásárlási ár alatt! Vagy a másik feltevésem valakire várnak és nem engedik megugrani az árfolyamot? Te hogy látod ezeket a dolgokat?

  üdv TWER

  VálaszTörlés
 2. üdv

  Most látom a Bux és aBUX1112-nél is ék alakzat van melyből már tegnap le is tört és zárásba a letörést textelta vissza. Vagy rosszul ítélem meg?

  üdv TWER

  VálaszTörlés
 3. Szia Twer!

  OTP, szerintem az 5*3 hullámból, egyenlőre 2,5-nél tart. Szerintem fel fog menni még az esés előtt.
  Az egész alakzatot egy folyamatos bizonytalanság, ide-oda ugrálás jellemzi, sajnos én nem találkoztam még vele, talán Cimballi tudna többet mondani róla.

  Buxról nem tudok nyilatkozni, korábban felvetettem, hogy óráson gyanús egy 3-3-3-3-3 szerkezet, de meg kell előtte néznem.

  VálaszTörlés