Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. január 25., kedd

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 4. hét II.

A korábban leírtak szerint mozgott a piac, ma láthattunk egy erős mozgást lefelé. A holnapi és esetleg a csütörtöki napra még szükségem van, mert a bull verziót nem tudtam elvetni. Kövezzetek meg, de egyre erősebb bennem a heti ábrán a kombinációs verzió lehetősége (A-B-W-Z-A-B-C), ami alapján még mindig lesz tér felfelé (23.800 környékére. Örülnék, ha ezt a verziót a piac felülírná.
A tegnapi és a mai gyertya a napi charton fordulatra utal, ez nyilvánvaló, a kérdés, hogy meddig hozza le az esés a piacot, illetve, hogy holnap oldalaz, vagy elindul ismét felfelé, ha elindul meddig jut.

Heti chart:

Napi chart:


22:57 Az alábbi ábrán zölden jelzett (i) és (ii) hullámra szeretnék cáfolatot látni, és a meghúzott csatorná(k)ból való egyértelmű letörésre.

Órás chart bux1112:


4 megjegyzés:

 1. üdv AD

  Én ezzel kapcsolatban csupán annyit szeretnék mondani, hogy 4-5 napig építette a tetőt és a bollinger szalag tetején akár oldalazásnak is lehet nevezni de én tető építésnek hívom mivel a szalag tetején van. Innen esetleg csupán egy vissza teszt szokott lenni alacsonyabb csúccsal. Ha ezt nem hiszed nézd vissza a tetőket amelyek a bollinger tetején vannak 90% lefordulás következett.

  üdv TWER

  VálaszTörlés
 2. Szia Twer!

  Elhiszem, a visszateszt akár a b hullám is lehet, melynek ideális szintje 23.700 körül van.
  Elvárásom, hogy az órás chart alapján feltett (i)-(ii) sérüljön és beessen alá az index.

  ad

  VálaszTörlés
 3. üdv AD

  Az ii. nem tudom hány pontnál van de ha 23500-ra gondolsz ma az nem igen fog sérülni. Kivéve ha amerika ma valami brutális esésbe kezd. Különben is a kitöréshez ennél jóval magasabb forgalom kellene.

  üdv TWER

  VálaszTörlés
 4. Szia!
  Igen,így gondolom.
  Vagy a heti lokális csúcs átlépése, további bull jelentéssel bírna...

  ad

  VálaszTörlés