Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 26 January 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 4. hét III.

A mai nap nem hozta meg a kívánt megerősítést egyik irányba sem. Teljes mértékben az óráson jelzett zöld vonal mellett mozdult el a piac, de nem lépte át a heti lokális csúcsot, megfogta. Két lehetőség van (remélem):

1) holnap elindul délnek és átlépi a 200 napos átlagot 22.500-nál, nem csak leszúr alá - bearish
2) átlépi a heti lokális csúcsot és nem csak fölé szúr  - bull

Órás chart:


Ha felfelé megy 23.120 fölé érhet, zöld verzió, ha lefelé, akkor 23.200 környékére. Fent 24.800 az ideális fordulós szint, lefelé, nagyon mélyre eljuthat, ha hetesen jelezett korrekciós hullámverziótól eltekintünk.

6 comments:

  1. üdv AD
    Egy öreg hibát követtem el a füles csésze alakzatot nem vettem észre az órás sharton kék v, kék C piros iii, és piros iv el záródik a célárat megadta volna már 01. 12én amely 23900-ra mutat csk azt nem tudom volt-e föltéve órás shart.

    üdv TWER

    ReplyDelete
  2. üdv ad

    Már az elején megdőlt a jóslat mivel nem hogy 100 pontos plusszal nem nyitott inkább mínusszal. De ez nem zárja ki az egy pontot!

    üdv TWER

    ReplyDelete
  3. Szia Twer!

    Valami félreértés van köztünk, nem mondtam, hogy réssel +100 ponttal nyit, a kék vonal a támasz, azért van, hogy lássam az áttörést. Egyenlőre semmi sem dőlt el, bár a délig történt mozgás alapján a bearish verziónak adnék nagyobb sanszot, meglátjuk délután változik e valamit...

    Ad

    ReplyDelete
  4. üdv ad

    Bocs a szakértői jóslatra írtam a bejegyzést!!!!

    üdv TWER

    ReplyDelete
  5. :o) semmi gond
    ad

    ReplyDelete
  6. Sziasztok!

    A két pont nem jött össze :o)
    Eszméletlen ami a záróárat illeti, valaki kicsontozott egy két shortost? Napi csúcs és 70 pont a záró ajánlat tételi szakaszban... Ez így zöld gyertya, a valóságban meg piros...

    ReplyDelete